LAD OS VED SAMARBEJDE GENOPFINDE OS SELV!

LAD OS VED SAMARBEJDE GENOPFINDE OS SELV!

Vi skal ikke bare stille os tilfredse - vores by fortjener bedre, skriver SØREN FRIIS TREBBIEN:

Når vi i Det Konservative Folkeparti har talt om, at vi har ramt en betonklods efter flere års slingrekurs, kan man samtidig sige, at Hvidovre også har ramt en tilsvarende - for mange år siden. Det er længe siden, at vi har kunnet bryste os af at være en by, der positivt springer i øjnene i statistikkerne og tabellerne over kommunernes præstationer i Danmark. End ikke i vores nærområde på Vestegnen, kan vi følge med. Det er en skam, for vores by fortjener bedre!

Ser vi os omkring, har vi alle mulighederne for at blive en stærk og sund kommune. Vi har masser natur og adgang til vand samt gode forhold for erhvervs- og handelslivet. Læg dertil, at vi er tæt på København og nemt kommer på det regionale vejnet. Vi kunne blive en dynamo for os selv og for vores omegn.

I stedet for at stille os tilfredse med placeringen som bundprop i alle målinger, så kunne vi drømme om at vi tog kampen op, og at vi i stedet for at bortforklare forsøger at se fremad. Vi skal have en ambitiøs vision for Hvidovre. Nogle af Konservatives ambitioner er:

- at modernisere Hvidovrevej og dens forretningsliv i samarbejde med de erhvervsdrivende og investorer;

- at udbygge Hvidovre Havn, så vi får et levende havnemiljø - rigt på fritidsaktiviteter og socialt liv;

- at gøre Hvidovre Kommune førende indenfor klima og miljø - både ved at stille krav til at tænke i grønne baner, men også ved at tiltrække virksomheder, der er fremtrædende indenfor klimaudvikling;

- at sætte yderligere fokus på trivsel blandt kommunens ansatte, som vil skabe et bedre arbejdsklima og højere kvalitet for borgerne for de samme penge.

Kort sagt vil vi skabe en kommune, som vi kan være endnu mere stolte af, og som flere virksomheder og nye borgere kan se værdien af at søge til.

Vi tager ikke patent på den rigtige løsning, men vi ønsker at hæve barren markant! Vi ønsker at samarbejde med alle, der har en reel ambition om at udvikle Hvidovre til en kommune, hvor vi har det hele. En kommune, der er noget for alle borgere og virksomheder. En kommune, der tiltrækker investorer. En kommune, der omfavner os – uden at vende ryggen mod hovedstadens tilbud. På den måde skaber vi en kommune med alle grundelementerne for at fremvirke en dynamo, hvor der kun er fremdrift foran os. Potentialet er her allerede.

Dette kan vi ikke gøre på kun én valgperiode men over flere valgperioder. Efter vi i Det Konservative Folkeparti i Hvidovre har fundet tilbage til vores kernepolitik, er vores vision ikke længere kun kortsigtet administration fra hånden til munden. Et af vores nøgleord er samarbejde. Samarbejde driver os et bedre sted hen. At gennemføre en ny ambitiøs vision for Hvidovre kræver i den grad samarbejde og mod. Vi opfordrer til bredt samarbejde om at udvikle vores by, og vi opfordrer til politisk engagement og mod. Mod til at turde prøve noget andet end det, vi plejer. For det har ikke ført os et godt sted hen. Vi vil mere. Vi vil udvikle Hvidovre til den bedste by i Københavns omegn – til en start. Kort sagt; vi skal åbne andres øjne for, at der kun er gode grunde til at være ”vild med Hvidovre”.

Med venlig hilsen

Søren Friis Trebbien

Spidskandidat og formand

Det Konservative Folkeparti Hvidovre

menu
menu