Langfredag med DM-finale

Langfredag med DM-finale

En spændende dag for Hvidovre Volleyball

VOLLEYBALL: Hvidovre VK inviterer til DM-fest langfredag i Frihedens Idrætscenter, hvor finaleseriens anden kamp spilles mod de forsvarende danske mestre Gentofte. Det er som bekendt første DM-finale nogensinde efter en langvarig satsning fra klubben, der nu efter tre gange bronze er en realitet.

Efter en suveræn kvart- og semifinaleserie, hvor Martin Olesens mandskab først tromlede over Vestsjælland og siden Marienlyst, står holdet nu overfor for de forsvarende guldvindere, der også trak det længste stå da de to hold stod overfor hinanden i vinterens pokalfinale.

Nu håber Hvidovre så på revanche mod nordsjællænderne, og efterlyser stor oppakning til kampen.

- Det er kæmpestort at klubben og byen for første gang kan byde på en DM-finale i volleyball, og vi glæder os til at byde idrætsrådet, kommunalbestyrelsen, det officielle Volleyball Danmark, samt ikke mindst Hvidovres borgere velkommen til denne historiske kamp, fortæller sportschef Thomas Stryhn.

- Der er gratis adgang for unge under 18 år i Hvidovre og til fredagens kamp vil der også være fri adgang for voksne borgere i Hvidovre kommune ved forvisning af gyldigt sundhedskort. Vi håber derfor at så mange har lyst til at være med til at skabe en kæmpe fest for det lokale hold, der uanset hvordan det første opgør går, har alt at spille for.

Dørene åbner kl. 14.00 en time før kampen går i gang, og der vil være mulighed for børn at møde klubbens maskot Andy og efter kampen skriver spillerne autograffer på udlevede kort.

ka-ma

menu
menu