Langt liv som vogter af retfærdigheden

Langt liv som vogter af retfærdigheden

Kom og hør juraprofessor Eva Schmidt og hendes datter ved Ældre Sagens torsdagsforedrag i Kometen på næste torsdag den 25. april

“Retfærdighedens vogter”. Denne betegnelse er ofte anvendt om Eva Schmidt, der har været professor ved Københavns Universitet og også aktiv i den offentlige debat.

Næste torsdag den 25. april kl. 14.00 kommer hun sammen med en datter til Kometen/Medborgersalen og holder foredrag hos Ældre Sagen.

På den private front har Eva Schmidt fået en stor børneflok og kan nu glæde sig over at have 20 børnebørn. Hun har skrevet bogen “Mens tid er”, og det er også foredragstitlen. Eva Smith blev som den første kvinde udnævnt til professor i retsvidenskab i 1990 og engagementet i samfundet kommer ikke fra fremmede. Som datter af den socialdemokratiske justits- og indenrigsminister Hans Hækkerup (1907-74) - bror til Per Hækkerup (1915-79) - er hun født ind i den socialdemokratiske verden, men valgte at give afkald på sit berømte efternavn, da hun blev gift med sin første mand i 1964.

Man kan glæde sig til at høre om denne spændende livsrejse, som Eva Schmidt har været på som jurist og som mor.

Prisen for deltagelse, incl. kaffe/the og brød, er 85 kr. (ikke-medlemmer 125 kr.). Tilmelding til Ældre Sagens kontor, tlf.: 36 47 85 15, eller via formularen på hjemmesiden ældresagen.dk/hvidovre.

menu
menu