Leg og lær med Micro:Bit

Leg og lær med Micro:Bit

Deltag sammen med dit barn i en familieworkshop om Micro:Bit, lørdag den 22. september på Hvidovre Hovedbibliotek kl. 11-13.

Vi laver små eksperimenter med Micro:Bit. Micro:Bit er en lille dims, som de fleste elever i 4. klasse vil få i skoleåret 18/19, som skal bruges til at fremme teknologiforståelse. Deltagerne i workshoppen medbringer egen pc/mac, og barnet får en Micro:Bit til ejendom.

Vores målgruppe for familieworkshoppen er børn mellem 7 og 10 år og en forælder. Der kan købes billetter til workshoppen på Hovedbiblioteket eller Avedøre Bibliotek eller på hvidovrebib.dk for 65 kr. incl. gebyr for en deltagende forældre og et barn. Vi har kun få pladser til workshoppen, så hurtig handling er vigtig. Arrangementet gentages på Avedøre Bibliotek to uger senere. Undervisere på workshoppen er Mette Broholm, fra Coding Pirates Hvidovre, og Torben Nymand fra Biblioteket.

Micro:Bit er en lille dims, som har været stor succes i Storbritannien igennem flere år, hvor over 1 million skoleelever gjort sig erfaringer med at skrive kode og lave eksperimenter med Micro:Bit. I Danmark har Dansk Industris fond givet penge til at der kan uddeles over 50.000 Micro:bit’s til elever i 4. klasse - og DR Ultra understøtter initiativet med udsendelser i de næste år.

menu
menu