Lille malet sten foran gadedøren

Lille malet sten foran gadedøren

Flere beboere i Hvidovre Syd - specielt på Tavlekærsvej - oplevede forleden et lille mysterium, da der om aftenen var lagt små påmalede sten med et smilende ansigt på måtten foran deres gadedør.

- Det fik en masse tanker i gang, f.eks. om det var en gave fra forgæves besøgende, eller måske tyve der lagde ting ud for at se om folk var hjemme?, siger KARINA BROGAARD WAGNER.

Senere blev mysteriet opklaret. Stenene var lagt ud af en mormor og hendes to maleglade børnebørn, der gerne ville glæde folk med et lille smil og hilsen, - en idé, de havde fået fra en dame i Kolding.

- Børnene har hygget sig og malet disse sten og lagt dem hos mange beboere på vores vej, og vi siger tusind tak for en sød hilsen, bemærker Karina Wagner efter opklaringen.

Mormor LINDA JØRGENSEN er gået til bekendelse:

- Til alle jer der har modtaget en lille glad sten, så kan jeg berolige med at de kommer fra mig og mine børnebørn, som elsker at sidde og male de sten sammen. Vi ville bare gerne glæde alle med en lille gave. Idéen kommer rigtig nok fra Mette i Kolding, og jeg synes det var en sød ide og mine børnebørn elsker det, - jo, vi hygger os. Men jeg undskylder mange gange hvis nogle har følt sig usikre og bange, - det var bestemt ikke vores hensigt..

menu
menu