Liva - en kabaret om frihed

Liva - en kabaret om frihed

Hvidovre Teaterforening præsenterer forestillingen om den kendte revystjerne

Ellen Hillingsø spiller den kendte og elskede revystjerne, Liva Weel, i denne forestilling, der fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert.

Hvidovre Teaterforening byder på forestillingen på næste lørdag den 21. april 19.30 i Kometen.

Den som holder sjælen rank, kan aldrig blive træl. Ingen kan regere det, som vi bestemmer selv!

Ellen Hillingsø spiller den kendte og elskede revystjerne, Liva Weel, i denne forestilling, der fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert. Vi møder Liva som en kvinde, der insisterer på sin frihed - kunstnerisk såvel som personligt. På begge fronter oplever hun en opblomstring under krigen, da friheden er under pres. Sammen med PH (Poul Henningsen) skriver hun den ikoniske tekst til sangen Man binder os på mund og hånd og med de dobbelttydige linjer, der narrer både censuren og nazisterne, synger hun sig lige ind i danskernes hjerter. Liva udødeliggjorde sange af blandt andre PH, Kai Normann Andersen samt Børge og Arvid Müller. En række af disse sange fra 1930’erne og 1940’erne indgår i forestillingen. Liva var elsket af sit publikum og af sine mange skiftende bejlere og ægtemænd. Hendes kompromisløse trang til at bestemme selv gav hende store kunstneriske sejre, men også voldsomme personlige nederlag. Birgitte Raaberg, Henrik Koefoed og Karsten Jansfort lægger krop og stemme til mænd, elskere, veninder, påklæderske, teaterdirektører, familiemedlemmer og revyforfattere. Jens Krøyer står for musikken: Ene mand med et klaver personificerer han den måske vigtigste mand i Livas liv - akkompagnatøren - den tavse mand, der kærligt leverer tonerne til Livas sang.

Billetter til forestillingen på tlf. 36 49 66 06 onsdag og torsdag kl. 10- 15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk, du kan også komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet.

De medvirkende i Liva fra venstre Jens Krøyer, Birgitte Raaberg, Ellen Hillingsø, Henrik Koefoed og Karsten Jansfort.

De medvirkende i Liva fra venstre Jens Krøyer, Birgitte Raaberg, Ellen Hillingsø, Henrik Koefoed og Karsten Jansfort.

menu
menu