LOFTET ER NU OGSÅ FALDET NED OVER OS

LOFTET ER NU OGSÅ FALDET NED OVER OS

- får vi psykologhjælp ligesom borgerservice-medarbejderne?, spørger RMS:

UPS: det er snart den 18. december 2019

Kan I huske 18. december 2018 “Loft på Hvidovre Rådhus /Borgerservice er faldet ned”.

Borgere og borgerservice-medarbejdere har fået psykologhjælp.

Vi er også Borgere: Hvad med os? “Loftet” er også faldet ned på os, over os, vi er skadet fysisk og psykisk - vi har også brug for psykologhjælp, krisehjælp, akuthjælp. Hvem skal vi henvende os til.

SVAR UDBEDES her i avisen - jeg er på vej med en lægeattest: hvor kan jeg aflevere den? SVAR UDBEDES her i avisen.

Der er mange som mig der tænker: Fatter de ikke snart på kommunen, at de skader os. Dette loft var en “vink med en vognstang” som man siger. Det vil ikke undre mig, at det er omkring dette tidspunkt at hele denne “grimme” sag om ændringerne på hjemmehjælpsområder er blevet til. Der er før sagt der er noget der hedder TANKER ORD HANDLING. I mange måneder er det HANDLINGERNE der har talt deres tydelige sprog. SKADET OS. Før handlingerne, var der ORD der er blevet sagt om hvordan alt dette skulle gennemføres, og det var ikke for vores ører, selvom vi har spurgt igen og igen. Og før dette var det TANKERNE der startede det hele, og hvem er det mon der har tænkt disse ONDE tanker? Jeg spørger bare.

Jeg har ikke brug for at vide hvem, hvad, og hvorfor. Jeg har brug for, lige NU, at I reparerer mit liv og dagligdag, med alt hvad der står på min ønskeseddel (andet læserbrev). Så bliver både loftet i Borgerservice, og vi der er ramt af “loftet” på hjemmehjælpsområdet, repareret så vi kan ha’ et godt liv i mange år, og forhåbentlig ikke blive ramt af flere “lofter” der SKADER os.

RMS

menu
menu