Lokal kunstner udstiller nu på Hvidovre Hospital

Lokal kunstner udstiller
nu på Hvidovre Hospital

Louise Nordstrøm Hansen med ”IseArt, Art of Lockdown” i hospitalets vandrehal

Louise Nordstrøm Hansen – kendt lokal kunstner bosat i Blytækkerporten i Avedøre – kan nu endelig annoncere sin kunstudstilling af IseArt, som denne gang kan opleves på Hvidovre hospital i vandregangen hele marts måned, - og hun har banebrydende overraskelser i ærmet.

Louises vej til succes er en inspiration for alle drømmere. Hun mestrer at være til stede i sin naturlige udvikling, bevare sin jordforbindelse selv når mulighederne vælter ind og lader inspirationen styre kunstens gang. Det er bemærkelsesværdigt, at Louises velfortjente muligheder har en naturlig – men ikke forventelig – sammenhæng. Eksempelvis har Louise, som deltager i projektet ”FEBRUARIFARVER2021”, haft stort fokus på temaet Corona. Projektet har haft til formål at booste awareness omkring deltagernes kunst og skabe rammerne for en øget tilstedeværelse på de sociale medier. Louise har i den forbindelse oplevet overvældende inspiration til at male temaet Corona og pandemiens samfundsmæssige konsekvenser.

Måneden efter kunstprojektet, udstiller hun nu 25 originale IseArt malerier – og introducerer sine nyligt skabte kreationer fra serien Art of Lockdown med ikonet Epidemi-pigen i Vandrehallen på Hvidovre hospital i sin hjemby i hele marts måned. Det sker i samarbejde med Hvidovre Hospitals Kunstforening.

Hver torsdag i marts kl. 17.00 vil udstillingen blive live-streamet på Facebook med henblik på at tilgodese de, som ikke ønsker at møde fysisk op. Efterfølgende vil det være muligt at streame optagelserne på IseArt.com.

En sorg bearbejdes

Louise Nordstrøm Hansen siger om sine motiver for Art of Lockdown: – Da jeg for tre år siden mistede min mor, valgte jeg at bruge mine kunstneriske evner til at bearbejde den ubærlige sorg, hvilket fik den kunstneriske udvikling til at accelerere kraftigt. Dette resulterede i udformningen af spirituelle motiver, der stadig skaber en positiv og tryg virkelighedsflugt.

Nu har bølgen af Louises kunstneriske- og personlige udvikling bragt hende ind i en tid med det aktuelle og virkelighedsnære tema Corona, der har motiveret os alle til at reflektere mere over døden end normalt. Louise siger om dette: . Det føles som om, at universet forsøger at fortælle mig noget og at jeg bliver nødt til at forholde mig til emnet. Dét jeg har lært i bearbejdningen af min sorg er, at jo bedre jeg bliver til at forholde mig til kontrasten mellem liv og død, jo mere værdsætter jeg livet, og den befrielse ønsker jeg at dele med andre. Der er så meget tabu omkring død, og jeg mener, at vi bør blive bedre til at tale om det.

menu
menu