Lokale Hvidovre borgere trodser tabu om alkohol

Lokale Hvidovre borgere trodser tabu om alkohol

For mange kan det være svært at sige, at de har problemer med alkohol. Man vil jo nødig have, at folk skal vide, at man drikker for meget. Man vil jo nødig være ved, at man er på vej til at miste kontrollen over sit liv. Man vil jo nødig kaldes “alkoholiker” og sammenlignes med “manden på bænken”.

Derfor er det også særligt modigt, at de lokale medlemmer i Hvidovre Lænken holder åbnet hus i forbindelse med den landsdækkende UGE40 kampagne.

- Det starter jo med, at man godt ved, at man drikker for meget. Man har brug for hjælp fra nogen, der ikke dømmer én. Os i Lænken, der har prøvet det selv, ved hvor svært det kan være at få alkoholen til at slippe taget i én. Nu er vi kommet videre i vores liv, men vil gerne være med til at hjælpe andre...

Derfor inviterer Hvidovre Lænken byens borgere til at komme på besøg- uanset om de har problemer med alkohol eller ej. Der holdes åbent hus på torsdag den 5. oktober kl. 16.00 i foreningens lokaler på Strandmarksvej 20, 1. (indgang fra Hvidovrevej).

Foreningen håber at se mange til det åbne hus i foreningens lokaler, derudover er der opstillet en ubemandet stand på Hvidovre Hospital og på Hovedbiblioteket (Medborgerhuset).

menu
menu