Loptimisten åbner i Hvidovre C

Loptimisten åbner i Hvidovre C

Nu kan du snart shoppe genbrug til børn i Hvidovre C og støtte op om bæredygtighed

- Når vi åbner dørene i Hvidovre C igen, kan vi slet ikke vente med at vise dig vores helt nye butik, Loptimisten. Den store butik er fyldt med stande til brugt børnetøj og legetøj, der kan glæde en ny familie, siger Anne Meedom fra Hvidovre C.

Idéen bag Loptimisten er nemlig at skabe et univers for børnefamilierne, hvor alle kan sælge og købe brugt børnetøj og legetøj og dermed være med til at støtte op om bæredygtighed og mindske overproduktionen af børnetøj og legetøj.

Ildsjæle fra Hvidovre

Bag Loptimisten står familien Agger fra Hvidovre. Familien er ægte ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel i lokalområdet. Familien overtog lokalerne i Hvidovre C i december, og efter en stor renovering af lokalerne er butikkens stande nu klar til at blive fyldt.

Sælg alt fra børnetøj til babytilbehør

Du kan sælge dit børnetøj og legetøj i Loptimisten ved at booke en stand, enten online eller i butikken. Herefter sætter du dine ting op i din stand, og så hjælper Loptimisten med at sælge dit tøj.

På denne måde kan du både glæde andre med tøj og legetøj, som dine børn ikke længere kan bruge, du kan være med til at støtte op om bæredygtighed, og du kan tjene lidt ekstra penge, uden at du selv skal stå på en loppestand.

Man kan besøge Loptimisten.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige former for stande, og snart booke din stand online.

Loptimisten

Loptimisten

menu
menu