Må finde penge til ordentlige toiletter

Må finde penge til ordentlige toiletter

For et par år siden fik vi udvidet vores dejlige strand i Hvidovre. Det er blevet en kæmpe succes. Stranden er velbesøgt og Hvidovres borgere valfarter derned.

Toiletfaciliteterne på stranden, eller skulle vi skrive – mangel på samme - , har den sidste tid affødt en del heftig debat på de sociale medier.

Som politikere skal man også erkende når noget ikke er optimalt. Og måske er vi blevet overraskede over stranden er så stor en succes for vores borgere, og dermed er toileternes standard ikke fulgt med.

For mildt sag, er det et stort svineri med de toiletter der er nu.

I alle de år vi har siddet i Kommunalbestyrelsen har det været et problem. Et problem med hærværk, afbrænding og ødelæggelser på alt hvad der har været stillet op af toiletter.

Det er hamrende ærgerligt at en lille gruppe skal ødelægge det for resten.

Vi er helt enige i det må være muligt at få skabt nogle toiletfaciliteter som kan benyttes af strandens gæster. Hvis vores omegnskommuner kan, så kan vi også!

Derfor har vi taget det med til udvalgsbehandling og såfremt vi skal til at bruge flere midler på det end udvalget kan bære, vil vi se om det kan være muligt at finde penge. Og et flertal til, i de netop igangværende budgetforhandlinger.

Vi skal selvfølgelig have ordentligt toiletter på stranden!

Dansk Folkeparti

– Hvidovre

Mikkel Dencker,

Charlotte Hougaard Larsen og Rene Langhorn.

menu
menu