Måtte booke hotel for at komme i bad

Måtte booke hotel
for at komme i bad

FODBOLD: Det var en lang dag for Hvidvores divisionshold, der tirsdag i sidste uge skulle spille aftenkamp i Hjørring mod Vendsyssel i NordicBet Ligaen. Det var samtidig også holdets første ”corona-bustur”, hvilket giver nogen udfordringer omkring afstand og forberedelse.

- Vi har været nødsaget til at bestille en dobbeltdækkerbus, så der er plads til alle. Spillerne sidder vindue - vindue - rækkefri - vindue - vindue, så der er afstand på øverste dæk og trænere/ledere nederst i bussen, fortæller Peter Lassen fra Hvidovre Fodbold.

- Der var afgang 8.30 fra stadion hvor Claes Bageri stod for lidt morgenmad til os i bussen, derefter gik turen så til Hjørring, hvor vi havde booket os ind på et hotel ca. 15. hvor spillerne kunne hvile, få spist og klædt om til kampen, da vi jo ikke måtte benytte omklædningsfaciliteterne på stadion. Det betød også at vi efter kampen skulle retur til hotellet, hvor spillerne fik badet inden der igen var afgang ca. kl. 22, og vi var hjemme i Hvidovre ca. kl. 3.30 og med 1. point i bagagen, slutter Peter Lassen.

menu
menu