Magisk aften i Avedørelejren med fakkeloptog, koncert og lysshow

Magisk aften i Avedørelejren med fakkeloptog, koncert og lysshow

På torsdag den 12. september fra kl. 20.45 kan du opleve en magisk aften i Avedørelejren i selskab med troldeorkestret Trolska Polska, Bakketop Trine og hendes far og skaber, multikunstneren Thomas Dambo.

Aftenen starter kl. 20.45 på Alarmpladsen, hvorfra der vil være festligt fakkeloptog til Quark Naturcenter. Man kan også blot møde op på Quark Naturcenter ved solnedgang og finde sig en god plads på bakken - tæt ved Trine. Herfra kan man opleve Bakketop Trine og Vestvolden indhyllet i en smukt, poetisk lyssætning i alverdens farver. Når klokken slår 21, vil det fabelagtige troldeorkester Trolska Polska gå på scenen og spille en gratis hyldestkoncert til Bakketop Trine - en koncert, der utvivlsomt vil kunne vække kæmper, jætter, kanutter, sinkaduser og andet troldtøj til live. Og hvem ved - måske Bakketop Trine også kommer til at sige et par ord…?

Så kom med til en hyggelig og uforglemmelig aften på Quark - og har du ikke oplevet Bakketop Trine, er dette en fantastisk måde at opleve hende på. Og har du allerede oplevet hende, kan du nu få hende at se i et nyt lys.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne. Det vil samtidigt være muligt at købe forfriskninger fra foodtruck på pladsen. Ko- og fåregræsserforeningen holder også åbent - så kig ind forbi til en snak. Der vil også være adgang til toiletter på Quark hele aftenen.

menu
menu