Magnus Westergaard bliver på HIF-holdet

Magnus Westergaard
bliver på HIF-holdet

FODBOLD: Hvidovres divisionstrup ser ud til at blive intakt straks fra den spændende forårsstart.

Man har kun sagt farvel til backen Anders Randrup, der indstiller karrieren. Senest har man forlænget med profilerne Nicolaj Agger og Kim Aabech, og nu er det også lykkedes Hvidovre Fodbold at få en aftale med Lyngby på plads, således at man også i foråret får glæde af den løbestærke, offensive midtbanespiller Magnus Westergaard, der forsætter på en lejeaftale i foråret.

Det oplyser sportschef Peter Lassen fra Hvidovre Fodbold, der glæder sig over af klubben også ser ud til at have en stærk midtbane i foråret.

- Vi har lavet en aftale med Lyngby om at Magnus Westergaard kan forsætte sin udvikling hos os i foråret, hvilke vi naturligvis er glade for, understreger Lassen. - Magnus har, trods sine unge alder, været en kæmpegevinst for os. Han har været den felt-til-felt-spiller vi stod og manglede, og til sidst begyndte han også at være mere målfarligt. Og kan han bygge det på det i foråret, bliver han meget vigtig for os i en hård afslutning, hvor vi er med i hundeslagsmålet om top 6 slutter Peter Lassen.

Westergaard selv glæder sig til at forsætte arbejdet på at komme med i oprykningsspillet.

-Jeg er rigtig glad for at fortsætte i HIF, da det har været et godt efterår, både personligt men også holdmæssigt.

-Det er en rigtig fed klub, med gode mennesker der værner om det gode miljø der er.

-Jeg synes trænerne og spillerne har taget rigtig godt imod mig, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i top 6 i i foråret med drengen slutter en glad Magnus Westergaard.

22-årige Magnus Westergaard fik debut i HIF´s første sæsonsejr i Vendsyssel og har siden bidraget med to scoringer i 1. division.

ka-ma.

menu
menu