Mangler du en sommerkrimi?

Mangler du en sommerkrimi?

Måske har du allerede læst Dan Browns “Engle og Dæmoner” eller Camilla Läckbergs “Fyrmesteren”, hvis ikke, så kan du kvit og frit hente dem i Risbjerg Kirke på bogreolen.

Der står en bogreol i Risbjerg Kirke med bøger, som gives væk. Lige nu bugner reolen af krimier i enhver afskygning. Der er små Pocket-krimier til at have med på rejsen eller større hard-cover bøger, som er gode at have hjemme i en skyggefuld krog.

Reolen har stået i kirken i et stykke tid og er stille og roligt blevet fyldt op med bøger, som er af en god kvalitet, men som skal have et nyt hjem. Nogle af bøgerne er så nye, at der stadig sidder plastik om. Andre er så gamle, at de ikke kan fås i boghandlen længere. Men fælles for dem alle er, at de gives væk.

- Kig ind og nup en bog. Bliv til en kop kaffe i haven i Mødestedet (åbent mellem kl. 13-16, mandag, onsdag, torsdag og fredag) eller kig ind i løbet af formiddagen. Hvis døren er åben er kirken åben, siger Gunna, der er Kordegn i Risbjerg Kirke og sidder på kirkens kontor de fleste dage og fortsætter;

- Man kan for det meste bare gå ind og så står bogreolen lige rundt om hjørnet. Man kan nærmest se den, når man kommer ind ad døren...

Risbjerg Kirke håber på, at mange vil komme og tage en bog, for der er mange, som har været forbi med bøger til reolen, og der er næsten ikke mere plads til nyt.

menu
menu