Markedsdag foran rådhuset

Markedsdag foran rådhuset

HIF’s Gamle Kæmper indbyder på lørdag endnu en gang til det populære loppemarked. Lokalpolitikere debatterer kommunens budget for 2020

Der vil igen været linet op med en række loppeboder, restaurationstelt med salg af pølser, popcorn, øl og vand - og god stemning, når HIF’s Gamle Kæmper indbyder til markedsdag på lørdag den 29. juni fra kl. 9.00 til 15.00 på plænen foran Hvidovre Rådhus.

Ønsker man en stand til markedsdagen på lørdag, skal du sende dit navn, datoen for markedsdagen og antallet af stande via 123hjemmeside.dk, eller som SMS på 23 37 99 48.

Prisen for en stadeplads er kr. 150,-. Betaling afkræves på dagen. Man skal selv medbringe bord(e) og andet. Pladsen er tilgængelig fra kl. 7.00 - 15.00. Man disponerer over et område på ca. 3 x 5 m.

Øvrige kommende markedsdage i år afvikles 10. august, 24. august og 7. september.

Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen

Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.

menu
menu