Masser af legetøj til børnene

Masser af legetøj til børnene

På lørdag åbner Genbrugshallen igen dørene med masser af gode fund

Små prinsesser er på mode med fine flæser, en fin hvid skinnende kjole af slagsen hænger på stativet sammen med andet børnetøj i legetøjsafdelingen i Hvidovreforeningernes Genbrugshal på Høvedstensvej, der som sædvanlig er et eldorado for de yngste.

Et helt hesteudstyr til en lidt større er der også, en rollerboks med alt til faget hørende, grimer, sadelunderlag, ridehjelm, pisk m.m., ser ud som nyt, det eneste der mangler er faktisk hesten!

Sommerudsalg kan det måske ikke kaldes, men denne gang er der 5 kroners marked i mellemgangen, med flere fine ting, bl.a. to hvide bordlamper m skærm, ca. 45 cm høje, og meget andet.

I køkkenafdelingen er Madam Blå rigt repræsenteret med både låg, dørslag og randforme, lige noget for en samler, og det sædvanlige udvalg i gryder, pander, bestik, en stor fiskegryde med låg mangler ikke, sågar et par kødhakkere - til håndbetjening - en stor røremaskine og andre køkkenmaskiner, samt et meget fint hvidt italiensk spisestel, Quadrifoglio er navnet. Udover et særligt kuffertsæt, bestående tre firkantede kufferter med Union Jack, de har sikkert set en del af Verden, ses et par næsten nye kufferter på hjul og mellem dametaskerne en enkelt med sælskind ikke at forglemme.

Et par reoler er fyldt med diverse ting i messing, tin og kobber, på vej ind i teknikafdelingen står reolen med lamper, store og små skrivebords- samt flere andre udgaver, og et par globusser er med, samt en nydelig ventilator. Pusler man med at male, står der et fint staffeli og venter. I teknikafdelingen kan man som sædvanlig finde nærmest hvad som helst, kom og kig og byd.

I bogafdelingen er kommet nyt til, blandt børnebøgerne er en hel stribe Jan-bøger og nogle Hanne-bøger, ligesom der er et fint udvalg i håndbøger af mange slags.

I hele denne varme sommermåned har Country Music Club, Avedøre slæbt med at hente varer fra containeren på Genbrugspladsen, sortere og gøre klar til salget på lørdag den 4. august fra kl. 10.00 til 13.00. De har også gjort rent, vasket af og, så hylder og varer i Genbrugshallen er mest muligt indbydende på lørdag.

menu
menu