Masser af rock i ”Kometen” lørdag aften

Masser af rock i ”Kometen” lørdag aften

Hvidovre Musikråd gentager succesen, og inviterer til koncert med Grumpynators og Taggy Tones på lørdag

Hvidovre Musikråd kan igen byde velkommen til det legendariske Rockabilly-band Taggy Tones samt det anmelder-roste Motorbilly-band Grumpynators med den lokale Hvidovre-dreng Per Fisker bag trommerne.

Det hele kommer til at foregå i Kometen på lørdag den 18. maj kl. 20.00. Dørene åbnes klokken 19.00, og baren vil være fyldt op med øl og andet godt! Billetterne koster 130 kr. inkl. gebyr, og kan købes på musikrådets facebook-side.

GRUMPYNATORS

Der er garanti for en fest af de helt store, når Grumpynators indtager scenen. Grumpynators store styrke er deres rå og upolerede live-optræden. De kommer buldrende som en stor amerikansk V8’er, med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen i en uforglemmelig koncertoplevelse. Med sig har de deres helt egen form for Rock n’ Roll kaldet motorbilly; et eksplosivt mix af Hard Rock, Metal og Rockabilly, som tro mod 50’ernes Rock n’ Roll spilles med kontrabas i stedet for elbas. Grumpynators har spillet over 100 koncerter i mange lande de sidste fire år, har været på tour med Volbeat og Magtens Korridorer og spillet med bands som Supercharger, Skullclub, Batmobile, Sea, Lucer, Franklin Zoo og mange andre. Musikken favner bredt fra glade og festlige rytmer til benhårde guitar riffs og appellerer på den måde til et mangfoldigt publikum. Grumpynators består af fire erfarne live-musikere med en fortid i bands som Jackal og Volbeat. Tilsammen har de indspillet 13 studioalbums og være med på mere end 30 compilation-albums. Bandet er Emil Øelund på vocal & guitar, Christian Nørgaard på guitars, Jakob Øelund på doublebass og Per Fisker på trommer.

TAGGY TONES

Et af Danmarks mest legendariske rockabilly band er københavnske Taggy Tones. De har spillet den vilde vikings rock’n’roll siden slutningen af 80'erne, og i modsætning til alle andre bands er de ikke blevet blødere med tiden! Tværtimod er Taggy Tones i dag vildere end nogensinde - og så kan de stadig synge og spille! Volbeats Michael Poulsen fortæller:

- Når jeg hører navnet Taggy Tones, tænker jeg Danmarks rockabilly-band nr. 1. Da jeg var yngre og på dette tidspunkt spillede dødsmetal i DOMINUS (1990-2000), men hvor hjertet stadig bankede for gammel rock og rul, så jeg tit Jess rundt omkring i København, i musikforretninger eller på koncertsteder. Og tog mig da også på dette tidspunkt muligheden til at hilse og snakke med ham ganske kort, ikke at jeg tror at han kan huske det. Men hvor er det dog bare fedt at se at dette band stadig holder ved, og at jeg selv nu fik muligheden for at invitere Taggy Tomes med som supportband for Volbeat på nogle danske shows i 2008 så mange år efter.

menu
menu