Masser af vandsport og gratis aktiviteter

Masser af vandsport og gratis aktiviteter

Vild med Vand på Hvidovre Havn er blevet en tradition, der på næste lørdag den 25. maj afholdes for tredje gang, og som sædvanlig er der gratis kaffe og rundstykker til første 100 gæster på Havnens Dag, hvor otte klubber på havnen er gået sammen om et sjovt og spændende program for Hvidovres borgere i alle aldre

Borgmester Helle Adelborg åbner Vild Med Vand på Hvidovre Havn på næste lørdag den 25. maj kl. 10.30, hvor alle havnens otte klubber har arrangeret en masse aktiviteter på land og især på vandet. Her vil de besøgende på havnen kunne opleve eller selv prøve et væld af vandsport. De to restauranter Susets Køkken og Troldanden byder på mad, drikkevarer og musik.

I forbindelse med åbningen vil borgmester Helle Adelsborg officielt åbne Hvidovre Sejlklub Susets nye afdeling for de populære SUP-board. SUP står for Stand Up Padling, der er en sjov vandsport for alle aldersklasser. Der vil blive mulighed for en prøvetur på klubbens fire nye Sup-boards. Allerede fra kl. er 10.00 er gratis kaffe og rundstykke til de første 100 gæster på havnen, og der er gratis popcorn på molerne så længe lageret af majskorn rækker.

De fleste aktiviteter er i gang for alvor kl. 11. Man kan komme om bord på en række af havnens både, hvor ejerne byder på kaffe og fortæller om deres båden og glæden ved at sejle. Der bliver Optimist-sejlads i havnen og mulighed for selv af prøve kræfter med båd og sejl for børn, mens de voksne kan se og måske prøve sejlklubbens Sejlerskole og de klubbens sjove og spændende små Mini-12ere.

Søspejderne har også en række aktiviteter for de yngre gæster, og viser deres flåde af både frem. Kalvebodernes Fiskeklub har krabbefiskeri for de yngste, mens de voksne kan få smagsprøver på ny røgede fisk som klubben selv har fanget til den festlige dag. Roerne viser robåde frem og giver en tur bag årene. Kajakklubben optræder med kajakpolo i havnebassinet., mens Hvidovre Vinterbadere holder åbent hus og giver gerne en tur i vandet i Kalveboderne.

Det Spiselige Hvidovre viser hvordan man kan kreere dejlig mad med urter, som man kan samle i fx Kystagerparken og giver smagsprøver. Desuden deltager Hvidovre Triathlon Club for første gang i Vild med Vand. De byder på en svømmetur i Kalveboderne kl. 12, 13 og 15, sammen med klubbens triatleter. Der vil være mulighed for at låne en våddragt, hvis man ikke allerede har en samt låne en havtaske.

De yngste kan også muntre sig i en hoppeborg og det må understreges, at bortset fra mad og drikke fra havnens to restauranter, så er alle aktiviteterne helt gratis. Klubbernes instruktører står klar til at hjælpe alle med anvisninger på at sejle eller ro i bådene. Sikkerheden er i top, fordi klubberne stiller redningsveste til rådighed og der er følgebåde på vandet. Man skal kunne svømme, for at komme ud at sejle Optimistjolle, men ellers møde op i gummisko og tøj der tåler at blive vådt.

Havnens Dag 2018

Havnens Dag 2018

menu
menu