Med uvisheden som medspiller

Med uvisheden som medspiller

De tre Hvidovre-klubber, der nu går sammen og arrangerer Drive-in bingo ved Scandic Hvidovre, har fået en masse ekstra erfaringer under corona-krisen.

Hvis det passer, at modgang gør stærk, så ser det ikke helt skidt ud fra Hvidovre Fodbold, Rosenhøj Boldklub og Hvidovre Badminton Club.

Tre dynamiske klubber, der, som avisen kunne fortælle i sidste uge, er gået sammen om at sætte lidt liv i et corona-ramt Hvidovre ved i fællesskab at arrangere Drive-in bil-bingo på P-pladsen ved Scandic Hvidovre.

Siden Danmark for over to måneder siden blev lukket totalt ned på grund af den verdensomspændende pandemi, har de tre klubber og resten af Hvidovres idrætsliv haft en helt anderledes og trist virkelighed.

Når man spørger ind til den største udfordring under coronaen, set fra sportslivets synsvinkel, så hedder fællesnævneren: ”Uvisheden”.

- Vi har i særdeleshed brugt krudt på at fundere over, hvornår vi egentlig kunne komme i gang igen, fortæller Henrik Bøggild fra Rosenhøj Boldklub.

- For vores del har uvisheden i højere grad gået på, om vi overhovedet kom i gang i denne sæson. Da coronaen ramte, lå vi under stregen i 1. division, så vi var selvfølgelig bange for, om turneringen blev annulleret med indbygget risiko for, at vi så pludselig blev rykket ned uden at have spillet om det. Det kom heldigvis ikke til at ske. For nu skal der snart igen spilles kampe, supplerer en glad Peter Lassen, sports- og salgschef i Hvidovre Fodbold.

- For vores del har det været bekymrende, at vi pludselig ikke kunne servicere vores mange entusiastiske medlemmer. Både alle dem der bare kommer for at hyggespille, men selvfølgelig også vores mange unge, talentfulde og super-seriøse spillere, som fra den ene dag til den anden blev frataget muligheden for at passe deres træning, siger Carsten Werge, formand i Hvidovre Badminton Club.

Begge fodboldklubber er nu igen ved at være på godt aktivitetsniveau, mens badminton-klubben må vente lidt endnu, fordi der gælder andre regler for indendørs sportsgrene.

- I Rosenhøj begynder vi nu at tænke i, hvem der kommer tilbage og hvem der ikke gør. Vi frygter, at dem der kan være faldet fra, er lige præcis dem, vi som breddeklub føler et ansvar for at fastholde. Nemlig dem, der i forvejen skal ha’ et lille skub bagi. Vi håber, de ikke i mellemtiden har fået en fejlagtig opfattelse af, at de ikke behøver at røre sig, fastslår Henrik Bøggild, der i samme åndedrag pointerer, at udfordringen herfra også er, at skulle gennemføre trænings-pas efter nye corona-rigtige retningslinjer med dertil hørende ekstraansvar for de enkelte trænere.

- Den del er jeg ikke så bekymret for, fordi vi i HBC har brugt corona tiden på, at få lagt nogle gode træningsplaner, så vi helt præcis ved, hvad der skal ske, når der forhåbentlig snart åbnes op for badminton, lyder meldingen fra Carsten Werge.

For alle tre klubber gælder, at de i bund og grund ser optimistisk på den nærmeste fremtid.

- For at være helt ærlig, så tror jeg vi kommer styrket ud af krisen. Vi har lært en masse ting, ligesom vi har kunnet bruge tiden på at finde på nye tiltag til gavn for både klub og fans, slutter Peter Lassen.

Som nævnt står Rosenhøj, Hvidovre Fodbold og Hvidovre BC for et utraditionelt samarbejde - med tre dages bil-bingo på Scandic Hvidovres store P-plads.

Et eventuelt overskud fra de tre arrangementsdage - fredag den 5., lørdag den 6. og søndag den 7. juni - deles ligeligt imellem de tre arrangører, der opererer med en samlet præmiesum på 60.000 kr. og i disse dage opsøger det lokale erhvervsliv for at få dem med på ideen.

Billetsalget er godt i gang - og billetter kan købes via følgende link: https://flexbillet.dk/hvidovre/event/ovsmbn

Peter Lassen, HIF.

Peter Lassen, HIF.

Henrik Bøggild, Rosenhøj BK.

Henrik Bøggild, Rosenhøj BK.

menu
menu