Men det tog lang tid før 2-0 sejren var i hus

Men det tog lang tid før
2-0 sejren var i hus

Tre unge fik debut på HIF’s divisionshold i pokalrunden mod KFUM

FODBOLD: Selvom der gik lang tid inden 2-0 sejren var i hus, blev det til sikkert avancement til Sydbank Pokalens 3. runde for Hvidovres divisionshold, der onsdag ekspederede Per Frandsens barndomsklub KFUM fra Danmarksserien ud af turneringen.

Chef Frandsen havde givet flere af profilerne fri til pokalopgøret, men det var alligevel et slagstærkt mandskab der blev sendt på banen, heriblandt de to ny ankomne Sebastian Avanzini og Magnus Westergaard, der sad solidt på midtbanen igennem hele matchen. På venstre back-positionen var der blevet plads til en debutant Marc Nielsen, der efter flere gode præstationer på U23 holdet, blev belønnet med en plads i startopstillingen.

Hjemmeholdet der pt. ligger nr. 6, i samme pulje som Avedøre, havde tydeligt stor respekt, og havde lagt en klar gameplan om at stå meget lavt med 11 mand på egen banehalvdel og så prøve lykken med omstillinger når HIF tabte bolden.

Det betød, at det blev en kamp hvor HIF stort set var på bolden i samtlige minutter, og de rødblusede forsøgte at spille sig tålmodigt igennem hjemmeholdets betonforsvar. Hvidovres muligheder kom fra Westergaard eller Oscar Buch, der begge bød ind med nogle gennembrud, enten fra kanten eller den centrale midt. Efter 18 minutter skulle Westergaard have haft straffe og fem minutter før pausen så man Buch spille Magnus Fredslund flot igennem, men afslutningen gik lige forbi stolpen.

Dermed stod det fortsat 0-0 da de to mandskaber gik ud til 2. halvleg, og her kom KFUM godt fra starten, mens Hvidovres spil ikke så lige så sammenhængende ud som i de første 45 minutter. Efter en lille time lykkedes det dog Hvidovre at komme igennem de mange hvide KFUM’er, da Marc Nielsen spillede en god bold op til Magnus Westergaard, der kom fri med keeperen, men sparkede lige på.

Kort efter kom så det forløsende mål. Dennegang var det Westergaard der selv erobrede bolden og drev den flot frem med et par KFUM’er på ryggen, inden han fik spillet Tobias Thomsen, der var søgt ud på kanten. Thomsen slog et indlæg ind til Oscar Buch, der med træfsikkerhed sparkede HIF i front. En velfortjent scoring af Buch, der var banens bedste.

Scoringen gjorde at hjemmeholdet var tvunget længere frem på banen, og den plads gav flere store muligheder til HIF, der burde have lukket kampen tidligere. Men man skulle helt hen til slutningen før HIF fik slukket håbet hos KFUM, da Oscar Buch spillede indskiftede Marco Vinterberg, fra U23 holdet, helt fri og alene med keeperen svigtede den unge angriber ikke og kronede sin debut med scoring.

Udover Marc Nielsen og Marco Vinterberg, blev der også debut til Frederik Carlsen, der også kommer fra klubbens ungdomsafdeling og til dagligt spiller på U23 holdet i Kbh.-serien.

ka-ma

Marco Vinterberg kom ind og lukkede kampen til 2-0 i sin debut.

Marco Vinterberg kom ind og lukkede kampen til 2-0 i sin debut.

menu
menu