Men ishockeyen er nu på jumboplads

Men ishockeyen er
nu på jumboplads

Tre nederlag på stribe, og desværre også i søndagens bundopgør i Odense

ISHOCKEY: Udenfor isen kan Hvidovre Figthers godt juble - og ånde lettet op - efter Hvidovre Kommune i sidste uge gik ind og reddede klubben økonomisk med et lån på 900.000 kr. Det betyder at Figthers er sikker på at kunne spille sæsonen i Metal-Ligaen færdig.

Inde på isen har der til gengæld ikke været ret meget at råbe hurra for i den forgangne uge. Først blev det til et 5-2 udebanenederlag i lokalopgøret mod Rødovre og fredag aften fik man så ørerne i maskinen af topholdet Aalborg Pirates, der med samme cifre fik revancheret 5-1 nederlaget sidst Aalborggenserne var i Hvidovre.

Bagud 3-0

De to nederlag gjorde ikke bundopgøret mod Odense Bulldogs søndag aften mindre spændende, da Hvidovre med en sejr kunne lægge lidt afstand til Odense, mens et nederlag ville sende Hvidovre ned på sidstepladsen.

Odense kom bedst ud, efter bare seks min. var Hvidovre bagud 2-0 . Også i anden periode kom hjemmeholdet bedst ud 3-0 efter bare 1 minut og 21 sekunder.

Kort før pausen udnyttede Rasmus Hansen et powerplay og reducerede til 3-1, og Nicki Kisum gav Hvidovre en god start på tredje periode og fik spændingen tilbage med sin reducering til 3-2.

Det blev starten på en hektisk periode med masser af minutter i straffeboksen til begge hold. Det var hjemmeholdet bedst til at udnytte da Mike Daugulis lukkede opgøret til 4-2, hvilket altså sender det hårdt prøvede Hvidovre-mandskab ned på en sidste plads i ligaen.

ka-ma

menu
menu