”MENNESKEHANDEL” I HVIDOVRE!

”MENNESKEHANDEL” I HVIDOVRE!

RMSN om kommunal ”tvang og voldtægt” omkring den udsmidte hjemmepleje-leverandør:

Kære borgere!

Hvidovre Kommune skriver tidligere i denne avis, at de gerne ser (det betyder SKAL), at vi gerne vælger HumanCare; - hvis vi ikke vælger HumanCare, giver de/Kommunen altså - os til HumanCare - når vi når deadline den 8. november 2019. Så hurtigst muligt - så vælg Hvidovre kommune som leverandør - kære berørte borgere.

Hvorfor? Fordi: Der er indgået en aftale mellem Hvidovre Kommune og HumanCare. Som jeg ser det, læser det: - Hvidovre kommune sparer penge og HumanCare bliver STOR.

Vi handles med, vi er brikkerne, vi er taberne. Det er “MENNESKEHANDEL” i Hvidovre - i Danmark..

Det er TVANGSFLYTNING

Man bliver ikke pr. automatik STOR ved at modtage os der bliver tvangsflyttet til jer, vi ønsker IKKE jer.

VI ØNSKER stadig at beholde vores leverandør som Vi har valgt, - GetCare og vi ønsker de ansatte, vi hver især har, at beholde dem. Og beholde den hjælp vi har nu, visiteret til og vi vil beholde vores vasketøj hjemme.

Ta’ de besparelser af bordet NU, og sørg godt for os, der lige nu har det af h... til. I har OVERTAGET os, giv os vores liv tilbage.

Det er også det man kalder VOLDTÆGT. I MISBRUGER os - Brutalt, med vold og magt.

Vi er i NØD. Vores tryghed, vores tillid - er væk, HVIDOVRE giv os det tilbage.

Hvidovre Kommune henviser til en masse regler osv., - jeg har været på mange kommuners hjemmesider for at se hvordan de håndterer dette område og jeg læser - at det er menneskeligt, værdigt og de har ikke fjernet vasketøjet fra.

Det er uhørt at bruge/misbruge regler mm til denne HANDEL I har indgået i besparelsens navn. Det er MISBRUG af os Det er MAGTMISBRUG, OVERGREB, OVERFORMYNDERI.

Hvad kalder man en skrabet model, når den bliver skrabet igen igen igen? = Skrot. Hvis jeg/vi er en bil - så bliver vi smidt på skrotpladsen. Hvor bliver vi smidt -– grøn, rød, blå affaldscontainer eller?

ALLE eller de fleste partier, politikere - vil på papiret passe godt på os. Virkeligheden for os lige her og nu i Hvidovre kommune: Det passer ikke!.

Overskriften er - Stærke kræfter skal ruste HumanCare til fremtiden. Det bliver vi MISBRUGT til.

Jeg ser gerne HumanCare ud af Hvidovre, - jeg vil ikke have dem inden for mine døre - i mit hjem.

HVEM kan jeg stole på? Hvidovre kommune/politikerne?

NU ved vi i det mindste - hvad det var Hvidovre kommune havde og har gang i.

Kærligst

RMSN

(Forkortet af redaktionen)

menu
menu