Messe i Sophiakirken

Messe i Sophiakirken

- den tidligere Broholmkirke pinsesøndag den 9. juni

Pinsesøndag på søndag den 9. juni kl. 11.00 er der messe i Liberal Katolsk Kirke Sophiakirken (den tidligere Broholmkirke) på Hvidovrevej 215.

Alle tjenester foregår i kirkens nye kirkelokale på Hvidovrevej 215 i Hvidovre. Kirkerummet har en skøn, lys sal. Der vil være mulighed til kaffe/kage/brød om søndagen efter messen. Kaffe og brød koster kun 20 kr., man bedes have rede penge.

Liberal Katolsk Kirkes formål er at fremme Kristi arbejde i verden; den er et uafhængigt og selvstyrende samfund, hverken afhængig af Rom eller af nogen anden myndighed eller autoritet udenfor sin egen organisation. Den er hverken romersk-katolsk eller protestantisk. Den hedder Liberal Catholic Church, fordi dens standpunkt både er frit og universelt. Liberal Katolsk Kirke ønsker at forene den katolske gudstjenesteform - dens storslåede ritual, dens dybe mysticisme og dens vidnesbyrd om den sakramentale virkelighed - med den videst mulige intellektuelle frihed og respekt for det enkelte menneskes samvittighed.

menu
menu