Mesterjonglering på Cirkusmuseet

Mesterjonglering på Cirkusmuseet

Sjov for børn og voksne på Cirkusmuseet i efterårsferien

I efterårsferien byder Cirkusmuseet på en række aktiviteter for hele familien heriblandt optræden med vel nok Danmarks bedste jonglør, Lauge Benjaminsen.

Lauge Benjaminsen startede sin karriere i 2007, hvor han som 14-årig blev danmarkskendt i tv-programmet Scenen er din. Her viste han sit uomtvistelige talent, som førte ham til sejren. Han er højt respekteret for sin sublime musikalitet og koordinationsevne, der gør ham i stand til at lave enestående tricks, hvilket bl.a. har gjort ham til et fænomen på YouTube.

Lauge Benjaminsen optræder på Cirkusmuseet fra den 15.-19 oktober alle dage kl. 11. Billetter kan reserveres på info@cirkusmuseet.dk, og de koster 20 kr. for børn og 70 kr. for voksne. Entré til museet er inkluderet i billetprisen.

Træd selv ind i manegen

Du kan også opleve at stå i centrum i manegen og lære jonglering eller prøve alt fra trapez til line på Cirkusmuseet. Det sker til Cirkusleg, som finder sted fra mandag til fredag fra kl. 12.30-14.30 i efterårsferien samt på søndage fra kl. 11-12.30. Afdelingsleder Mikkel Knudsen fra museet fortæller:

- Det er vigtigt for os, at vores gæster ikke blot ser cirkus, men også får mulighed for at prøve det på egen krop. Herigennem gør de sig nogle værdifulde erkendelser både om egne evner og om cirkuskunsten. Ikke mindst finder de ud af, hvor meget arbejde og fokus det kræver for at opnå artisternes evner...

I den første halve time fra mandag til fredag vil Lauge Benjaminsen instruere i jonglering til Cirkusleg, så der er rig mulighed for at lære, hvor man skal starte for at nå hans niveau.

Få historien med

Lauge Benjaminsen står på skuldrene af mange andre danske jonglører, og i museets udstilling kan du bl.a. få historien om en af de bedste, der har været igennem tiden, nemlig Bob Ripa. Det sker, når der bliver budt på Vilde Historier, som er korte og spændende historier, der bliver fortalt af museets formidlere fra mandag til fredag i ferien kl. 13.30 i museets udstilling.

Museet giver dig også mulighed for at slå din kreativitet løs på Det Kreative Værksted, hvor hele familien kan hygge sig sammen om f.eks. at lave deres eget cirkusdyr.

Der er således rigeligt at tage sig til på museet i efterårsferien.

Lauge Benjaminsen optræder på Cirkusmusset i efterårsferien.

Lauge Benjaminsen optræder på Cirkusmusset i efterårsferien.

menu
menu