Metro til Hvidovre

Metro til Hvidovre

Metroen til Hvidovre er så god en idé, at der er tværpolitisk enighed og samarbejde om sagen fra DF til SF

For nyligt viste en analyse, at en fortsættelse af metroen fra København til Hvidovre Hospital vil være den mest effektive løsning til at transportere flere tusinde daglige pendlere og at der vil være pendlere nok til at økonomien i driften er god.

Derfor har Mikkel Dencker, folketingsmedlem og Viceborgmester i Hvidovre for DF samt Serdal Benli, spidskandidat til Folketingsvalget for SF i Københavns Omegn og Anders Wolf Andresen, gruppeformand for SF i byrådet i Hvidovre givet hinanden håndslag på, at de vil arbejde for at få gjort metroen til Hvidovre til virkelighed.

- I de kommende år vokser Hvidovre Hospital sig endnu større. Derfor er der brug for, at den offentlige transport til hospitalet forbedres. Det gøres bedst med en ny metro-linje, som kan forbinde Hvidovre Hospital og det øvrige Hvidovre med Københavns Centrum, siger Mikkel Dencker.

- En udbygning af metroen til Vestegnen er helt nødvendig for at klare den stærkt stigende trængsel i vores område. Det vil være en stor gevinst for hele Hovedstaden. Samtidig vil metroen øge fremkommeligheden og sænke forureningen og støjen i Hvidovre. Det arbejder jeg for, siger Serdal Benli.

Anders Wolf Andresen siger:

- Metroen er et af de vigtigste udviklingsprojekter, der bestemmer fremtiden for Hvidovre. Vi skal sikre en let og smidig fremkommelighed i trafikken og en grøn, klimavenlig og støjsvag transport. Det er en sag jeg og SF Hvidovre har kæmpet for i flere år, og vi er derfor glade for alle der er med på det.

menu
menu