Midsommerfest i Byparken på lørdag

Midsommerfest i Byparken på lørdag

Oplev koncerter, ildshow, hoppeborg og lækker mad og drikke fra Café Hjertetræet

På lørdag den 22. juni bliver en Avedøre-aften i beatmusikkens tegn, når Stig Møller, en af dansk musiks garvede veteraner, gæster Stationsbyens Midsommerfest. Møller, der med rette må betegnes som en legende i dansksproget rockmusik, startede sin karriere med pigtrådsmusikken i Les Rivals. Senere blev han sammen med Eik Skaløe, Søren Seirup og Preben Devantier et nationalt klenodie, da de i form af Steppeulvene udgav bandets første og eneste plade, “Hip”. Pladen regnes i dag for en milepæl i dansk rockhistorie, der med numre som “Dunhammeraften”, “Lykkens Pamfil” og “Itsi-Bitsi” revolutionerede dansk musik og for længst har spillet sig ind i de danske hjerter.

Udover Steppeulvene har Stig Møller haft en succesrig solokarriere og spillet i en lang række bands med flere af Danmarks største musikere, bl.a. Kim Larsen i bandet Starfuckers (Vogt Dem For Efterligninger). Møller spiller som altid med sit trofaste og faste lineup bestående af Peter Ingemann på bas (Skousen/Ingemann, Bellami mfl.) og Hans Fagt (Bellami, Sko & Torp, Hanne Boel mfl.)

Årets båltaler er forkvinden for Kultur- & Fritidsudvalget, Maria Duurhus (S), som efter talen overlader mikrofonen til Uffe Lorenzen.

Uffe Lorenzen, en af musikbranchens sande originaler, velsigner nemlig også årets Midsommerfest i Avedøre med sin tilstedeværelse. Lorenzen er kendt for sit forsangerskab i rockbands som Spids Nøgenhat og Baby Woodrose og har været med til at puste nyt liv i dansk syrerock, bl.a. med hittet “Lolland Falster”. Med Uffe Lorenzen er der sikret en intens energi og indlevelse på scenen.

Programmet

Aftenens program byder blandt andet på hoppeborg, leg og ballade for de mindste (v. DUI Avedøre) fra kl. 17.00. Kl. 18.15 starter fakkeloptoget, og kl. 18.30 er der båltale (TBA) og derefter tændes bålet kl. 18.45. Musikken går i gang kl. 19.00 med koncert med Uffe Lorenzen og kl. 20:00 går Stig Møller Trio på scenen.

Arrangementet er finansieret ved midler fra Avedøre Boligselskab og Center For Kultur Og Fritid, Hvidovre Kommune.

Så er der igen midsommerfest i Byparken.

Så er der igen midsommerfest i Byparken.

menu
menu