Mindeord om Edith Jensen

Mindeord om Edith Jensen

En kendt og elsket Hvidovreborger, Edith Jensen, er stille sovet ind efter et langt og indholdsrigt liv. Edith blev 97 år.

Edith kom fra Randers til Hvidovre i 1952, og startede på det gamle kommunekontor - socialkontoret - i Hvidovregade. Senere blev arbejdspladsen på Rådhuset på Hvidovrevej i “skattekassen”, folkeregistreret og på hjælpemiddelkontoret. Gennem sit arbejde var Edith tilknyttet børneværnet, hvor hun altid tog børnenes parti og senere deltog hun som frivillig hjælper på udenlandsrejser for pensionister i Hvidovre til både Spanien og Italien.

Ediths hjerte har altid brændt for børnene og hun har gennem mere end 50 år været aktiv i DUI - LEG og VIRKE, hvor hun bl.a. var leder af Tambourkorpset. Tambourkorpset har spillet til officielle arrangementer som f.eks. indvielsen af Frihedens station og Strandmarkshave samt været med til at starte traditionen med juletræstændinger på Torvet og foran Rådhuset.

Edith har givet rigtig mange børn og unge et indholdsrigt fritidsliv og hun har været en stærk rollemodel for unge frivillige i foreningslivet. Edith har helt uselvisk altid sat børn og unge før sig selv samt givet omsorg og kærlighed til børn, der havde det svært. Edith var meget aktiv i samarbejdet med venskabsbyerne i Kolbotn i Norge og Sollentuna i Sverige og hendes hjem var altid åbent for gæster. Ediths frivillige arbejde blev påskønnet med et æresmedlemsskab i DUI. Edith har gennem hele sit liv været et aktivt medlem af først DSU og senere Socialdemokratiet.

Det sidste års tid har Edith boet på plejecenteret Dybenskærhave, hvor hun med sit gode humør, rappe bemærkninger og humor var vellidt blandt beboere og personale. Vi sender en stor særlig tak til personalet for kærlig omsorg, modspil og pleje.

Edith har haft en afgørende betydning for både os børnebørn og oldebørn. Hun har altid været nærværende, opmærksom og nysgerrig på hvad vi foretog os. Hun syntes, at nye og uprøvede ting var spændende og hun ville gerne opleve og høre om det. Vi børnebørn blev inviteret med på konfirmationsrejser og hendes dør var altid åben for en kop the selvom klokken var blevet mange. Hun har været vores superhelt og givet os så meget varme og glæde. Hun vil blive savnet.

Ære være Ediths minde.

Thomas Emig - barnebarn

menu
menu