Mindfullness

Mindfullness

Møde i Patientforeningen Lungekræft næste torsdag i Sundhedscentret

Patientforeningen Lungekræft lokalafdeling holder igen møde på torsdag 19. september fra kl. 18.30 til 21.00 i Sundhedscentret med emnet Mindfullness.

Patientforeningen får besøg af psykoterapeut Majken Kaznelson, der vil komme om fortælle om Mindfullness og vise nogle øvelser man kan bruge.

Tilmelding skal ske til Steen Blikdorf på mail steen@lungekraeft.com eller på telefon nr. 26 74 89 40 senest mandag før arrangementerne.

- Vi oplever, at rigtig mange patienter og pårørende går rundt og tumler med en masse spørgsmål, som de af den ene eller anden grund ikke har fundet svar på. Ved at afholde disse åbne møder, giver vi både patienter og pårørende mulighed for at komme og få svar på de spørgsmål, de har, eller blot lytte til andre i samme situations erfaringer, bekymringer og gode råd, fortæller Lisbeth Søbæk Hansen. Der pointerer at ingen spørgsmål er for små eller irrelevante, og ofte kan det være en stor lettelse at få dem stillet og for andre at høre, at man ikke er den eneste, der går rundt med uforløste spørgsmål, tanker og bekymring.

Møderne afholdes i Hvidovre Sundhedscenter, Hvidovrevej 272, hvor der bydes på kaffe, the og kage i forbindelse med mødet. På mødet vil der være repræsentanter for Patientforeningen Lungekræft der vil besvare spørgsmål om sygdom og behandling, samt hvilke muligheder man som patient og pårørende har for hjælp og støtte under og efter et sygdomsforløb. Deltagelse er gratis.

Patientforeningen holder møder hver 3. onsdag i hver måned kl. 18.30-21.00.

menu
menu