Mobilt testcenter tilbage i Kometen

Mobilt testcenter tilbage i Kometen

Nu har du igen mulighed for at blive testet uden tidsbestilling fra 18.-24. januar

I næste uge er der igen mulighed for at blive testet ved podning i svælget – gratis og uden tidsbestilling – i Region Hovedstadens mobile teststed, der besøger Kometen.

Den mobile pode-enhed er tilstede i Kometen fra mandag den 18. januar til og med søndag den 24. januar, og hver dag kl. 10-16 kan alle fra 2 år og op komme forbi for at blive testet.

Da det mobile teststed var i Kometen den første uge efter nytår, var der stort set ingen kø til at blive testet, og både regionen og kommunens folk på stedet håber på, at det vil glide lige så nemt for dem, der vil testes i den kommende uge. Også udenlandske statsborgere eller folk uden dansk cpr-nr kan blive testet. Man får svar indenfor to dage på sundhed.dk eller i MinSundhed-appen. Hvis man ikke kan komme på sundhed.dk eller appen, kan man ringe til sin egen læge.

Husk, at tage mundbind på, når du kommer, og medbring dit sundhedskort. Vær opmærksom på, at der kan forekomme ventetid og kø ved det mobile test-sted. Ansatte fra Hvidovre Kommune vil hjælpe med at sikre, at de besøgende kan holde den nødvendige afstand.

menu
menu