Motion giver saft og kraft

Motion giver saft og kraft

Temamøde med Ældre Sagen og AOF om motionstilbud

Ældre Sagen holder på næste torsdag den 22. august temamøde med AOF om motionstilbud for deltagere med særlige behov

- Vi ved det godt. Motion er med til at give saft og kraft til kroppen og er med til at holde hjernen frisk og klar og humøret højt. Disse gode effekter er vigtige - ikke mindst for ældre. Og selv om man måske døjer med skavanker eller har handicap, må det ikke afholde en fra praktisere motion. Oplysningsforbundet AOF tilbyder - blandt mange andre ting - motion for deltagere med særlige behov. Der er bl.a. særlige hold for deltagere med gigt, leddegigt, slidgigt/artrose eller kol og for tidligere hjertepatienter...

Ældre Sagen i Hvidovre har derfor arrangeret et temamøde med AOF på næste torsdag den 22. august kl. 14.00 til 16.00 i lokalerne i Hvidovre C - 1 sal. Her kommer skoleleder Connie Wilhjelm og fortæller om kurser og foredrag, og motionskonsulent Marian Dahl vil give råd om valg af motionsform og -hold.

Ældre Sagen i Hvidovre har også en buket af motionstilbud, hvor man let kan finde en aktivitet afpasset til ens forudsætninger. Disse tilbud kan man læse om i medlemsbladet.

- Grib anledningen til at komme i gang med at dyrke motion på et niveau og i et omfang, der passer til dig, anbefaler Ældre Sagen i Hvidovre. - Det koster kun 40 kr. at deltage, heri inkluderet kaffe og kage. Tilmelding via Ældre Sagens lokale hjemmeside ældresagen.dk/hvidovre eller til kontoret, tlf. 36 47 85 15 senest to dage før temamødet.

Husk også, at man som rollator- eller kørestolsbruger har nem adgang til Ældre Sagens lokaler.

AOF har også  motion for deltagere med særlige behov.

AOF har også motion for deltagere med særlige behov.

menu
menu