MOTIONSCENTER HITTER IGEN, HELDIGVIS

MOTIONSCENTER
HITTER IGEN, HELDIGVIS

Da klippekortet for den kommunale del af Hvidovre Motionscenter forrige år blev forhøjet fra 100 kr. for 8 klip til 180 kr., stoppede mange ugentlige pensionister og skavankramte med at komme. Det blev for dyrt.

Efter nedsættelsen fra nytår til nu 120 kr. for otte klip meldes der nu om, at mange er kommet tilbage og også om mange nye brugere. Det tyder på, at Motionscentret “hitter igen” med bedre velvære og herligt samvær for stadig flere. Der kommer mange enlige brugere på holdene og i brug af maskinerne

Debatten om motionscentret har skabt et godt sammenhold med bl.a. 60 % flere deltagere til den sidste julefrokost end ellers.

Motionscentret, der ligger på 1. sal i Hvidove Stadionbygningen Solentuna Allé 3 (sidste indgang), er afgjort et besøg værd. Kig op og bliv inspireret. Åbent mandag-fredag kl.. 7.00-14.00 i den kommunale del.

Hvidovre Motionscenter har haft sit positive sundhed- og samværkssvirke siden åbningen 12. juli 1971 - i snart 48 år. Et frirum i årtier selvfølgelig med plads til flere ægtepar og enlige pensionister.

Hvidovre Motionscenter er, sammen med AktivitetsCentret i Hvideovregade 49, sundhedspolitisk set dertil en fremtidig rigtig god investering.

Bent Aarebo Pedersen

Motionscenteret er bl.a. et frirum for mange pensionister.

Motionscenteret er bl.a. et frirum for mange pensionister.

menu
menu