NÅR NU VI ALLE SAMMEN KOMMER NED FRA LYGTEPÆLENE

NÅR NU VI ALLE SAMMEN KOMMER NED FRA LYGTEPÆLENE

- Og overflødighedshornet af velfærdsløfter og visioner skal uddeles, så håber jeg meget, at alle os der får en plads Christiansborg kan give hinanden håndslag på, at vi ikke glemmer kommunernes økonomi.

Igennem valgkampen har vi hørt de store trommer om flere pædagoger, bedre skoler, en værdig ældrepleje, nye veje, klimaindsatser og mange flere ting. Både SF, mit eget parti og ikke mindst venstre har haft de helt store tegnebøger oppe af lommen, og DF er uden egentlige løfter, men er med der hvor symbolpolitikken og populismen findes.

Alt i alt tegner der sig et ret stort og bredt flertal på velfærdskontoen, og det er dejligt.

Vi skal bare huske, at meget af det vi lover, skal udmøntes ude i kommunerne, og de er med den økonomiske styrringsmodel pressede allerede nu.

Så når vi vil have pædagogerne, lærerne, sosuerne, sygeplejerskerne, gratis psykologhjælp osv. osv. Så skal pengene følge med, for rammerne i kommunerne er ikke til, at de skal opfylde de valgløfter der baner vejen for os, ind på Christiansborg, når valgkampen er slut.

Efter 6 år i kommunalbestyrelsen kender jeg til skuffelsen over valgløfter der viser sig at være tomme ord, fordi pengene og mulighederne ikke følger med. Det skal vi gøre op med, og det vil jeg tage med mig i Folketinget.

Maria Durhuus

Folketingskandidat Socialdemokratiet Hvidovre

menu
menu