Nørregren er ”standby”

Nørregren  er ”standby”

Det har vakt nogen opmærksomhed, at HVIDOVRE AVIS og Hvidovre Nærradios Venner har overladt det hæderkronede motionscykelløb “Tour de Hvidovre”, efter 38 løbsår, til de aktive kræfter i HIF’s Gamle Kæmper. Motionsløbet er også blevet omdøbt til “Hvidovre Go’ Tur”, og start- og målstedet er flyttet fra gården i Strandmarkens Fritidscenter til Hvidovre Stadion.

Datoen for “Hvidovre Go’ Tur” er lørdag den 17. august.

Dynamoen bag de seneste mange års “Tour de Hvidovre”, den tidligere chef på Hvidovre Nærradio, nu pensionerede JAN NØRREGREN, er dog ikke helt forsvundet ud af billedet:

- Jeg har været en smule hæmmet af nogle sygdomsskavanker det sidste års tid, men jeg har da lovet kæmperne at stå standby, og hjælpe til, hvor det er belejligt for de nye arrangører, siger Jan Nørregren.

- Med et helt nyt start- og målområde og to nye ruter, bliver det jo spændende at se, hvordan det forløber, og det er da mit håb, at den gode løbstradition kan fortsætte i Hvidovre. Det medvirker jeg gerne til...

Yderligere information og tilmelding til Hvidovre Go’ Tur” kan fås på: facebook.com/Hvidovre-Go-Tur-2755113637894897/https://my1.raceresult.com/126959/registration?lang=dk

menu
menu