Nu 100 personer inde i hallen ad gangen

Nu 100 personer inde  i hallen ad gangen

Genbrugshallen på Høvedstensvej holder åbent igen på lørdag

I Genbrugshallen bliver der ikke holdt ferie, tværtimod. Der er måneden igennem blevet sorteret, afhentet og klargjort adskillige effekter til den kommende salgsdag på lørdag den 1. august, om end man stadig er pålagt visse restriktioner, således må der kun være 100 personer ad gangen i Hallen, dog en væsentlig forbedring fra sidste åbningsdag.

Og der er som sædvanlig adskillige gode ting at komme efter, masser af legetøj, småbørnscykler, løbehjul og til de allermindste den fineste vugge, indvendigt mål 85 cm, i det fineste lyse træ og med en ny madras, et børnemøbelsæt, ligeledes i lyst træ med fine bamseudskæringer, bestående af bord, to stole og en bænk. Til de lidt større et bordfodboldspil, adskilligt sportsudstyr såsom rulleskøjter, hockeyudstyr, cyklehjelme m.m. I Køkkenafdelingen står et teknisk vidunder af et ”komfur” = ovn med to indbyggede kogeplader ovenpå, alt i fineste stand og med alskens finesser, desuden en miniovn, adskillige bagemaskiner, på øverste hylde en elektrisk kødhakker og en sodavandsmaskine, dog uden patron, længere fremme et Atelier Florentina stel med tekande og videre et alsidigt udvalg af andet køkkenudstyr. I bijouteriafdelingen ses en Ladyshaver og ret meget kontorudstyr, i Skattekisten et par af Irmas Bjørn Winblad puslespil, en stilistisk lysestage i stål til tre lys, en sovsevarmer til fyrfadslys, et hyggeligt indslag på bordet. Blandt de mange møbler står et lille rødmalet jalousiskab, et 1½ m højt spejl i sort jernramme, en stor kurvekuffert/puf, et par fine gamle chatoller, udvalget er stort, og går man videre til teknikken, kan man finde store og små højtalere, nærmest alt i teknisk udstyr står på hylderne, samt en professionel kopimaskine, meget lidt brugt, brugsanvisning medfølger.

I mellemgangen nærmest en revolution, man har besluttet sig for, at alt skal koste én krone pr. stk, mindstesalget på fem kroner kan så indbringe flere ting, mange glas og mange andre nyttige ting. Mange nye bøger og tidsskrifter, bl.a. nogle årgange af Skalk, for hvem det kan have interesse, ligesom der som sædvanlig er et fint sorteret pladeudvalg.

På grund af restriktionerne kan cafeen endnu ikke holde åbent.

Mormorordningen har måneden igennem flittigt arbejdet og glæder sig til et gensyn på lørdag fra kl. 10-13.

menu
menu