Nu’ det jul igen og nu’ det jul igen – i Frihedens Butikscenter

Nu’ det jul igen og nu’ det jul igen – i Frihedens Butikscenter

– og Black Friday bliver til Black days

Julen har gjort sit indtog i Frihedens Butikscenter – så trænger man også til at komme tidligt i julestemning i år? Så kan man tage et smut forbi i Frihedens Butikscenter - her er der nemlig pyntet op med juletræ, lyskæder og nisselandskab!

Black Friday bliver til Black Days i Frihedens butikscenter

I stedet for at alle skal stimle sammen om de fristende tilbud, spredes Black Friday ud over et par dage i Frihedens butikscenter.

Black Friday er normalt en dag, der er fyldt af kø tilbud, masser af mennesker og en god omsætning i butikkerne. Men i et år hvor det at holde afstand er det nye sort, har Frihedens butikscenter valgt at gå en anden vej.

I stedet for én dag med nedsatte varer så holder butikkerne i Frihedens butikscenter i år ”Black Days” fra den 25. til den 28. november (normal åbningstider), så der er flere dage til at shoppe de gode tilbud, og så alle dermed ikke køber ind på én gang.

– Vi kan ikke have sådan en dag, hvor vi er her fra kl. 10-20, og hvor der vil være sort af mennesker. Det kan vi ikke forsvare, siger centrets markedsføringskoordinater Rene Ranch.

– Allerede inden for de seneste måneder har flere ting ændret sig i Frihedens butikscenter. Ansigtsvisir og mundbind er blevet hverdag - også den store shoppingdag Black Friday kommer til at se anderledes ud i år.

– Vi har tænkt på sikkerheden, som er det vigtigste i denne tid, vi nu arbejder i. Så derfor har vi valgt at køre det over fire dage og kalde det ”Black Days”.

– Jeg tror og håber, at også de ældre vil bliver glade for, at de kan handle både onsdag torsdag og fredag lørdag og få samme procentsats, som man fik på en normal Black Friday, slutter Rene Ranch.

Frihedens Butikscenter juleudstilling 2020

Frihedens Butikscenter juleudstilling 2020

menu
menu