Nu er chancen der igen for at komme med på de populære Ældreliv-kurser

Nu er chancen der igen for at komme med på de populære Ældreliv-kurser

Nu inviterer Hvidovre Kommune til endnu en omgang af de populære kurser, som er med til at ruste deltagerne til deres ældreliv

Ældreliv Hvidovre har siden 2015 undervist ældre borgere i Hvidovre om, hvad der venter dem i ældretilværelsen.

Kurset Ældreliv er bygget op over fire mødegange, og man er velkommen til de gratis kurser, hvad enten man er 64 eller 84 eller noget midt imellem.

På kurserne kan man få nyttig information om økonomi og folkepension, sikkerhed i hjemmet, sundhedstilbud i Hvidovre Kommune samt om nogle af de spændende foreningstilbud, der er i Hvidovre.

Blandt oplægsholderne er repræsentanter fra Københavns Vestegns Politi og Hovedstadens Beredskab samt en jurist og socialrådgiver fra Ældresagen. Derudover vil der være oplæg af fagfolk fra Hvidovre Kommune.

Udover de stribevis af gode råd til at lette hverdagen er frivillighed og fællesskaber også en del af programmet på Ældreliv-kurset. Man vil desuden møde repræsentanter fra det lokale foreningsliv.

- Ældreliv er blevet en fast del af Hvidovre Kommunes tilbud til vores ældre borgere, og der er rigtig meget god viden at komme efter, hvis man er med på Ældreliv, siger borgmester Helle Adelborg.

Der afholdes to Ældrelivskurser i løbet af efteråret på forskellige lokaliteter i Hvidovre. Ældreliv Hvidovre er blevet til i samarbejde med Ældrerådet. Ældrerådet er tillige med i Ældreliv med en stand på 4. kursusgang.

Kursusdatoer for Ældreliv Hvidovre i efteråret:

Hold 1: Fire tirsdage fra kl. 13-17.

Første kursusgang er tirsdag den 25. september

Hold 2: Fire torsdage fra kl. 10-14

Første kursusgang er torsdag den 1. november

Kurserne er gratis og der vil være en let forplejning.

Er du borger i Hvidovre og ønsker du at deltage i “Ældreliv Hvidovre”, tilmelder du dig enten på: sundhedscentret.nemtilmeld.dk eller pr. tlf. på nr. 36 39 37 37 til Sundhedscentret.

Kursusgangene kan ikke tages enkeltvis. Tilmeldingen gælder derfor hele kursusrækken.

Pårørende er velkomne, og skal også tilmeldes. Man skal selv transportere sig til kurset.

menu
menu