Nu er VUC-området ryddet for løst affald

Nu er VUC-området ryddet for løst affald

VUC har holdt ord og ryddet op i området, men det lidt ”glemte” område mellem VUC og Harrestrup Å tilhører faktisk Hvidovre Kommune

Ekstremt meget affald har i en længere periode flydt i området mellem VUC og Harrestrup Å.

Hvem der har svinet området til, er uklart, men nærliggende var det at antage, at en del af affaldet stammede fra elever, der havde holdt pause i det afsides område.

Således lovede VUC's rektor, Peter Zinkernagel, da også her i Hvidovre Avis, at skolen i løbet af efteråret ville gøre noget ved situationen.

Holdt ord

Og Zinkernagel har holdt sit ord. For området er i store træk blevet ryddet op og bænk og en del af det løse affald er fjernet.

Nu ser det imidlertid ud til, at skolen får hjælp fra en uventet kant i forhold til fremtidig vedligehold. Området tilhører nemlig i virkeligheden Hvidovre Kommune.

- Vi må erkende, at det er vores areal, og det er nok et areal, der er blevet glemt i forbindelse med forsyningens udskillelse fra Hvidovre Kommune. Vores “grønne medarbejdere” mener ikke, at de nogen sinde har driftet det. Arealet er offentlig vejareal, og vi vil nu som ejer kigge lidt nærmere på, hvad der skal ske med det, lyder det fra Hvidovre Kommunes driftleder Connie Kirkegaard Nielsen, da Hvidovre Avis spørger.

Hvidovre Kommunes grønne medarbejdere bekræfter overfor Hvidovre Avis, at området fremadrettet vil blive vedligeholdt af kommunen.

key

menu
menu