Nu har Hvidovre fået en ny supermodel

Nu har Hvidovre fået en ny supermodel

Hvidovre har fået en ny supermodel. Papegøjen Chanel har nemlig vundet Maxi Zoo’s årlige fotokonkurrence og vil derfor komme til at forskønne én af siderne i den populære kalender for år 2020. Flere hundrede bedårende kæledyr deltog i udvælgelsen, men det blev altså Chanel fra Hvidovre, som med sin flotte grønne farve smeltede alles hjerter

Mange håbefulde dyreejere har i løbet af efteråret indsendt billeder af deres bedårende kæledyr i håbet om at få dem med i Maxi Zoo’s limited edition årskalender. Maxi Zoo har nemlig været på udkig efter 36 uimodståelige kæledyr, som kunne forskønne dette års kalender. Juryen kunne simpelthen ikke stå for papegøjen Chanel fra Hvidovre, som derfor nu pryder én af siderne i årskalenderen for 2020.

Den nye supermodel bliver forkælet med smoothies

Chanels ejer, Susanne Hollenbo, er stolt over, at hendes kæledyr er Hvidovres nye supermodel, selvom det selvfølgelig ikke kommer som en overraskelse for den glade papegøjemor. Papegøjen Chanel bliver da også ekstra forkælet disse dage med smoothies, som Chanel elsker at drikke, ligesom dagene efter den flotte offentliggørelse har budt på lidt flere rideture på familiens hest, der er Chanels yndlingsaktivitet.

Du kan se Chanel og de andre heldige vindere i Maxi Zoo’s kalender for 2020, der fås gratis i Maxi Zoo Valby - hvor personalet selvfølgelig er ekstra stolte af den lokale supermodel.

menu
menu