Nu kan du leje dine briller i Synoptik i Hvidovre C

Nu kan du leje dine briller i Synoptik i Hvidovre C

Danskerne vil gerne leje mere og eje mindre. Derfor lancerer Synoptik i Hvidovre nu et helt nyt brilleabonnement, hvor brilleglade danskere kan leje deres briller og solbriller i stedet for at købe dem. Ændrer styrken sig, får du nye glas og synsprøve efter behov. Det nye abonnement Synoptik Brilleabonnement All-Inclusive gik i luften den 2. oktober

Mange danskere er begyndt at se sig om efter løsninger, hvor de kan leje mere og eje mindre. Det er en tendens, som i løbet af de senere år har været med til at ændre markant på vores forbrugsmønstre, og nu kan du blandt meget andet også leje tøj, cykler og tasker i stedet for at købe dem.

Nu introduceres den tendens også på brillemarkedet, så kvinder, mænd og børn kan leje briller i stedet for at købe dem. Synoptik i Hvidovre C tilbyder nu deres kunder et helt nyt brilleabonnement, hvor du kan leje tre eller flere briller på en gang.

- Vi har skabt et brilleabonnement med en række fordele. Du lejer minimum tre briller eller solbriller, så du har meget at vælge imellem. Derudover er der også en ekstra tryghed inkluderet, så hvis du får behov for en ny styrke, skiftes alle glas efter behov, forklarer Lars Tandrup, CEO hos Synoptik.

Som abonnent har du derudover mulighed for at skifte en af brillerne ud hver 12. måned, og du kan faktisk tilvælge så mange briller til abonnementet, som du har lyst til.

Brillerne vil blive genbrugt i Ghana

Når abonnenterne returnerer deres briller, bliver de ikke smidt ud. Synoptik sørger for, at brillerne blive genbrugt. Brillerne vil indgå i Synoptiks brilleindsamling, som hvert år sender tusindvis af briller til Synoptiks og Dansk Blindesamfunds synsklink i Accra i Ghana.

- Gennem de seneste 12 år har Synoptiks kunder doneret briller til Ghanas lokalbefolkning. Derfor skal aflagte briller fra vores nye abonnementsordning selvfølgelig også gå til brilleindsamlingen, så de kan gøre en forskel i et andet menneskes liv, siger Lars Tandrup.

Det nye abonnement introduceres i Synoptik i Hvidovre C fra den 2. oktober, hvor butikschef Nora Glømmi Røst og medarbejderne kan rådgive om valg af briller til forskellige situationer eller udtryk.

Om Synoptiks brilleabonnement

Hverdagsluksus: Få din egen brillegarderobe og forkæl dig selv med at skifte stil lidt oftere ved f.eks. at bytte et par briller om året.

Hverdagssmart: Dækker alle dine behov med frit valg af mindst tre par som f.eks. læsebriller, solbriller med styrke, kørebriller eller måske skærmbriller med skærmlysfilter, der reducerer det blå lys fra digitale skærme.

Udvidet Synsprøve: Abonnementet inkluderer vores udvidede synsprøve, der indeholder bl.a. digitalt farvebillede af nethinden og synsfeltundersøgelse og dermed sikrer, at dine øjne har det godt.

Tryghed: Al service er inkluderet. Lige fra bytteservice, mulighed for at tilføje flere par briller til aftalen til reparation ved skade eller bortkomst.

God til prisen: Hold styr på dit brillebudget – ikke mindst ved udskiftning af brilleglas, som kan ske efter behov, når dine styrker ændrer sig.

Et fast beløb: Med en fast månedlig leje slipper du og tegnebogen for uventede overraskelser.

menu
menu