Nu skal der tumles

Nu skal der tumles

Tag med på Tumlemission til fordel for indlagte børn

I weekenden den 27. og 28. juni er Børneulykkesfonden og bObles klar med et helt nyt bevægelsesarrangement for familier og deres tumlinger: Den store Tumlemission. Her gælder det om at gå på jagt efter tumleposter, der er fordelt i hele Hvidovre – undervejs skal der selvfølgelig tumles og leges en masse.

Ved hver tumlepost er der en øvelse, som deltagerne skal lave, for når man er på tumlemission, gælder det om at få brugt hele kroppen.

Den store Tumlemission afholdes til fordel for Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse hos de indlagte børn på de danske børneafdelinger.

Det er muligt at være med i Den store Tumlemission på to måder: enten som deltager i tumlemissionen eller som tumlepost.

Når I som familie deltager i Den store Tumlemission, får I adgang til et digitalt kort over alle tumleposter samt en beskrivelse af den opgave, der skal udføres ved de forskellige poster. Der vil også være et flot diplom som bevis på, at I har gennemført Den store Tumlemission, ligesom I deltager i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til bObles samt en børnecykel fra Winther.

Det er også muligt at være en del af Den store Tumlemission ved at omdanne sin adresse til en tumlepost. Sæt et bObles-produkt i vinduet eller print en tegning af et bObles-produkt ud og sæt den op på din postkasse. Og så er din adresse klar til at være en tumlepost. Tilmelding til Den store Tumlemission samt registrering af tumleposter foregår på www.tumlemissionen.dk.

menu
menu