Nu skal du høre - hvad siger du?

Nu skal du høre - hvad siger du?

Mennesker med dårlig hørelse går glip af meget. Temadag på torsdag den 2. marts hos ÆldreSagen

Har du det sådan, at du må stille spørgsmålet “Hvad siger du?” når der er en der taler til dig, så skal du nok opsøge en høreklinik. Men det er der desværre rigtig mange, der ikke gør, så derfor har Ældre Sagen lavet en temadag, hvor borgere i Hvidovre kan komme til et temamøde om netop hørelse - eller mangel på samme.

Det er Ina Munksø fra Høreklinikken Vestegnen, der fortæller om høretab, som især rammer ældre mennesker, og det synes hun er synd, da de personer kan hjælpes. Måske ikke til at få hørelsen tilbage fra ungdommens vår, men så sandelig få forbedret hørelse ved at gå med høreapparat, og i dag er høreapparater små fikse ting, og man skal ikke skamme sig over at gå med dem. Ina fortæller, at tidligere var der mange - især mænd - der kun brugte dem få gange, inden de så endte i skuffen, og aldrig kom i brug igen.

Flemming Skouboe, der er formand for Marketingudvalget i Ældre Sagen i Hvidovre ser frem til mødet med Høreklinikken Vestegnen. Vi er glade, hvis vi kan være med til at hjælpe borgerne i Hvidovre til en bedre hørelse. Kunderne får en grundig gratis høretest med avanceret udstyr, så apparaterne er tilpasset netop dig, der har brug for dem. Til mændene kan jeg kun sige: tænk mere på din hørelse end dig selv. Få fat i de høreapparater og gå med dem.

Flemming Skouboe fortæller, at temadagen er på torsdag den 2. marts kl. 14-16 i Ældre Sagens lokaler på første sal i Hvidovre C på Laurits Olsens Vej - tæt ved Fitnesscentret. Hvis du vil vide mere eller vil tilmelde dig så ring til Flemming på 31 10 13 13.

menu
menu