- Nu skal vi vise at vi er gode nok...

- Nu skal vi vise
at vi er gode nok...

FODBOLD: - Vi skal vinde! Så klar var Hvidovres træner i mælet da Hvidovre Avis tog en snak med ham om de kommende kampe i NordicBet Ligaen. De næste to uger står den på fire kampe, - i denne uge spiller man hjemme torsdag mod Fremad Amager og søndag ude mod Nykøbing FC.

- Nu begynder vores sæson for alvor, vi har haft de to tophold Viborg og Vejle to gange i foråret, hvor det er blevet til et enkelt point. Alle point mod de hold er en slags bonus-point og der må vi sige at vores konkurrenter i bunden desværre har fået flere af dem. Men nu skal vi vise, at vi er gode nok mod nogle hold, vi bedre kan måle os med, lyder det fra Hvidovres cheftræner Per Frandsen.

Ingen "julegaver"

Ifølge Per Frandsen bliver et minimalt antal personlige fejl afgørende for at klubben overlever i NordicBet Ligaen:

- Jeg tror, vi har givet de "julegaver" der skulle gives i år. Hvis vi skal blive oppe, så skal vi fjerne alle de fejl der blev meget tydelige i Viborg- og Vejle-kampene. Det er de store personlige fejl der afgør fodboldkampene, og kan vi undgå dem, er jeg sikker på at vi vinder vores kampe. Derudover skal vi fortsætte det samme gode spil, vi faktisk har vist igennem hele sæsonen, så tror jeg på at vi nok skal klare den.

- Vi kender jo gamet fra sidste år, hvor vi reddede os på sidste spilledag og den overlevelsesmentalitet skal vi tage med, selvom det ikke behøver at blive lige så spændende.

Torsdag aften er modstanderen som sagt Fremad Amager, - et mandskab som Per Frandsen og Hvidovre har stor respekt for:

-Det er et rigtig godt kontra-hold, med nogle utrolige hurtige spillere, som vi skal passe meget på, også når vi har bolden, som jeg tror, vi kommer til at have meget i kampen på torsdag. Igen bliver kynismen vigtig, men vi går til opgaven med tro på at vi kan lave et godt resultat, slutter Per Frandsen.

ka-ma

menu
menu