Ny burgerkæde åbner i Hvidovre

Ny burgerkæde
åbner i Hvidovre

Jysk burgerkæde med succes åbner i Frihedens Butikscenter

I september åbner burgerkæden The Burger Concept en restaurant i Hvidovre - Frihedens Butikscenter - , hvor en burger med pomfritter kan købes for bare 49 kroner, en restaurant i Hvidovre.

- Visionen er, at alle skal have råd til et godt burgermåltid, lyder det fra de jyske burgerbrødre, Simon og Morten Franck Jakobsen, der langer friske burgere med sprøde fritter over disken i deres unge restaurantkæde. - Vi glæder vi os til at åbne i Hvidovre og introducere Hvidovreborgerne for vores kvalitetsburgere til en absolut rimelig pris. Unge og familier i Hvidovre skal også kunne spise ude.

De to brødres burgerkæde skiller sig i den grad også ud fra andre moderne burgerkæder. Hos The Burger Concept serverer de lækre kvalitetsburgere og tilbehør i tjekkede omgivelser – men til en brøkdel af prisen. Mens en burger med pomfritter her kan købes for bare 49 kroner, kan en menu hos konkurrenterne hurtigt løbe op i 100 kroner.

– Til den pris er det muligt for alle, også studerende og børnefamilier med små rådighedsbeløb, at spise ude oftere. Drikkevarer er ikke inkluderet for at holde prisen nede. Det er en fordel, hvis man vælger at tage maden med hjem, da de fleste allerede har drikkevarer i køleskabet, men vi sælger også drikkevarer til rimelige priser, fortæller Simon Franck Jakobsen.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik er der stor forskel på, hvor mange penge forskellige indkomstgrupper bruger på take-away og restauranter. Husstande i de laveste indkomstgrupper bruger omkring 6-9000 kroner på restauranter om året, mens husstande med middel til høj indkomst bruger omkring 14-17.000 kroner om året.

– Vores åbning i Hvidovre gør det muligt for flere at spise ude oftere, selvom de har et lille madbudget. Og så får de værdi for pengene, uddyber Simon Franck Jakobsen.

Fortsætter åbninger trods corona

Brødrenes gode tilbud til danske burgerfans har da også vist sit værd. På bare tre år har kæden formået at åbne ni restauranter. I 2020 åbnede de, til trods for coronakrisen, en restaurant i Kolding, og i 2021 har de indtil videre åbnet i Sønderborg og Aalborg. Inden årets udgang åbner kæden restauranter i Hjørring og Viby J, og så indtager Simon og Morten Sjælland med yderligere fem restauranter, mere specifikt i Københavns indre by, Valby, Hvidovre og to endnu ukendte byer i Storkøbenhavn.

menu
menu