Ny formand for Frivillighedsrådet

Ny formand for
Frivillighedsrådet

Mange indkomne ansøgninger om tilskud til frivilligt socialt arbejde i Hvidovre Kommune

Efter Peter Lougarts pludselige død, måtte Hvidovre Kommunes Frivillighedsråd vælge ny formand på årets sidste møde forleden. Næstformanden Henning Humle fra Ældre Sagen i Hvidovre, blev valgt som ny formand, mens Per Katznelson fra Hvidovre Lions overtog næstformandsposten.

Frivillighedsrådets bestyrelse, der i efteråret blev valgt for en fireårig periode med repræsentanter fra de lokale frivillige, humanitære foreninger, skal nu suppleres med en repræsentant fra Det Frivillige Ældrearbejde, hvorfra afdøde Peter Lougart var indstillet og valgt.

Indstiller tilskud på en halv million

Ved mødet tog Frivillighedsrådet stilling til de indkomne foreningsansøgninger om tilskud til frivilligt socialt arbejde. I Hvidovre Kommunes budget for 2020 er der afsat i alt 988.830 kroner til formålet, og der var indkommet ansøgninger for ialt 845.981 kroner.

Rådet besluttede at indstille til kommunens sociale udvalg, at der udbetales 540.825 kroner af første runde, og at der tages stilling til de resterende budgetmidler i anden runde til efteråret.

m-

menu
menu