Ny kandidat hos SF

Ny kandidat 
hos SF

SF præsenterer ny kandidat til kommunalvalget: Kristine Amalie Rostgård

Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.

I sit frivillige arbejde for at forbedre normeringerne i Hvidovres daginstitutioner har hun haft samtaler og møder med kommunens forvaltning, borgmesteren og rigtig mange forældre, der har været med til at give hende et billede af de reelle normeringer i daginstitutionerne i Hvidovre, som er ganske anderledes end de er på papiret.

Som hun selv forklarer, har arbejdet med at sætte fokus på daginstitutionerne tændt ”den politiske gnist”, og dette var vejen ind i politik, hvor hun blev vel modtaget og hurtigt fandt sig tilrette i SF.

SF arbejder netop på at opnå reelle minimumsnormeringer i daginstitutionerne og max 24 børn i skoleklasserne, dog er det ikke de eneste af SF’s mærkesager, som står Kristine Amalies hjerte nært.

– Jeg brænder for velfærdsområdet, hvorfor jeg har fundet et godt politisk hjem hos SF i Hvidovre. Her er det ikke kun børn, der er i centrum, men også udfordringer med at holde hånden under sårbare borgere, som er i risiko for at falde mellem stolene, og afhjælpe ensomhed hos ældre...

Udover at være fokuseret på øget velfærd, kan hun ikke fornægte sin baggrund som uddannet historiker, hvorfor kulturlivet i Hvidovre også står hjertet nært.

– I Hvidovre skal vi have nærværende kultur for både krop og sind. Som historiker har jeg altid været optaget af kulturlivet, men Coronaen har virkelig sat streg under, hvor vigtig kultur og sport er for vores mentale og fysiske helbred. Fra biblioteket til fodboldbanen, fra teatret til rapperen skal der være rum til kultur Hvidovre...

– Derudover skal vi turde være visionære i Hvidovre – også når det gælder miljøet! Bæredygtighed og biodiversitet skal være en grøn tråd igennem alle tiltag i kommunen, siger Kristine Amalie Rostgård, inden hun runder af.

– Jeg ser i hvert fald frem til arbejdet frem mod kommunalvalget, hvor jeg forudser der vil være spændende, udfordrende og givtigt politisk arbejde, som forhåbentligt fører frem til et grønnere og endnu mere nærværende Hvidovre...

Som formand for SF i Hvidovre understreger Morten Høybye Frederiksen:

– Vi er enormt glade for at få en så engageret og dygtig lokal personlighed som Kristine Amalie på vores liste. Det vil være en kæmpe gevinst for børn og forældre i Hvidovre at få Kristine Amalie valgt til kommunalbestyrelsen...

menu
menu