Ny keeper klar for Hvidovre

Ny keeper klar for Hvidovre

22 årige Casper Hauervig kommer fra HB Køge, men bor i Hvidovre

FODBOLD: Årets første nye spiller er på plads i HIF, da klubben har hentet den 22 årige målmand Casper Hauervig i HB Køge, og skal man tro sportschefen bliver det nok også den sidste tilføjelse man laver i januar.

- Vi er har tilknyttet unge Casper Hauervig, bl.a. fordi Marco Brylov ikke ser ud til at blive klar foreløbig, og Melvin Yndeheim er taget til FA 2000, fortæller sportschef Peter Lassen. - Det er vigtigt for os at have tre konkurrencedygtige målmand til kamp og træning, og det synes jeg vi har nu. Vi glæder os over Casper er kommet ind.

Casper Hauervig, der iøvrigt har sit hjem i Hvidovre, kommer som nævnt fra konkurrenterne HB Køge, men inden da var han forbi Brøndbys talentafdeling og den unge keeper glæder sig til at komme i gang i sin nye klub.

- Jeg har valgt at skifte til HIF fordi jeg syntes det er mega spændende det der er gang i herude. De har jo haft en helt fantastisk halvsæson. Og så håber jeg selvfølgelig på at kunne presse Filip (Djukic) så meget som muligt, og tage alle de minutter jeg kan få. Mit første indtryk er helt klart præget af det fællesskab og sammenhold som der er. Det virker unikt og jeg kunne allerede mærke fra første træningsdag, lyder det fra Hauervig.

Langvarig skade

Kan du beskrive dig selv som spiller?

- Jeg vil beskrive mig selv som en målmand der har sine styrker i 1 mod 1 spillet, og så syntes jeg også jeg har en rigtig god rækkevidde på spark fra kanten af feltet.

Hvad forventer du af dig skiftet?

- Forventninger er altid en sjov ting i fodbold, jeg tager meget en dag ad gangen og prøver at gøre hvad jeg kan for at spille så meget som muligt. Først om fremmest skal jeg 100% tilbage i form efter en langvarig skade, der holdt mig ude det meste af sidste år. Dernest håber jeg at kunne bidrage til at fortsætte med de flotte resultater som HIF har skabt det sidste lange stykke tid, slutter Casper Hauervig. ka-ma

menu
menu