Ny træner i Avedøre

Ny træner i Avedøre

Dennis Eliasen, tidligere ungdomstræner i HIF, tiltræder efter sommereferien

FODBOLD: Avedøres formand Michael Junge og næsteformand Kim Junge, var ikke længe om at finde en ny cheftræner til Avedøres Danmarksseriehold, efter at Peter Juul sagde op her kort før sæsonafslutningen.

- Det stod meget tidligt klart, at én kandidat skilte sig markant og positivt ud, dels i forhold til de sportslige målsætninger og vedkommendes muligheder for at levere på dem, dels på det ledermæssige, menneskelige plan, siger Michael Junge.

Ny træner bliver Dennis Eliasen, tidligere et kendt navn i HIF som ungdomstræner og en kort periode som assistent for divisionstræneren. Dennis Eliasen har A-trænerlicens, og har altså omfattende erfaring i at arbejde på eliteplan med ambitiøse og dygtige unge mennesker.

Samtidig bliver Henrik Buhl Andersen tilknyttet som assistenttræner. Han har arbejdet sammen med Dennis Eliasen igennem flere år i HIF, kommer selv med en B-træner licens, og har sidst arbejdet som konsulent og været cheftræner for U19 i B1908. Den nuværende træner Timos Adraktas, der tiltrådte som afløser i de sidste uger, fortsætter som assistenttræner.

Udviklingspotentiale

Med egne ord fortæller Dennis Eliasen om sine bevæggrund for at starte i Avedøre I.F.:

- Jeg synes Avedøre er en klub med et rigtigt spændende potentiale. Det gælder både rent sportsligt med en interessant spillertrup, som jeg ser et stort udviklingspotentiale i, og så gælder det klubben som helhed, som har en stærk foreningskultur og mange frivillige, der sammen gerne vil være med til at udvikle klubben.

- Jeg ser frem til at starte op efter sommerferien, og være med til at bidrage til den udviklingsproces, som klubben har sat i gang, slutter den kommende Avedøre-træner.

m-

menu
menu