NYE LOKALER TIL MUSIKKEN

NYE LOKALER
TIL MUSIKKEN

De lange trapper er det eneste problem for Hvidovre Musikforening, der har fået lokaler i Strandmarkens Fritidscenter, skriver ELO DJERNÆS:

Efter vort triste farvel til Risbjerggård, er det er nu lykkedes Hvidovre Musikforening at etablere sig på Strandmarkens Fritidscenter. Vi har sagt ja tak til et lokale på 1.sal og lokalet er nu etableret med borde, stole og ikke mindst kaffemaskine. Vi har desværre måttet sige farvel til nogle der ikke kunne klare trapperne, men vi ser også nye muligheder.

Vi har dog stærkt brug for flere i koret, hvis det skal fortsætte. Med de nye lokaler er der også mulighed for at lave en ny gruppe med samspil. Derfor nedenstående appel til interesserede:

Søger nye deltagere til kor og samspil

Vi er en lille gruppe der synger og hygger om torsdagen. Vores sociale samvær har hidtil holdt til på Risbjerggård og er nu blevet flyttet til Strandmarkens Fritidscenter (bus 132 kan benyttes). Hvidovre Musikforening har fået et dejligt lyst lokale på lokale på 1.sal. Der er mulighed for at blive liftet til stueetagen fra indgangen mod Hvidovrevej, men der er desværre et par lange trapper op til lokalet, så flere har desværre måttet melde fra. Hvis du har mod på at synge med på 1.sal, så træffer du os om torsdagen kl. 13.30-15.30 Hvidovre Enghavevej 2 opgang B, 1.sal. Kontakt gerne evt. Gurli på 24784757, men du er også velkommen til bare at dukke op og være med.

Koret er en aflægger af et 25 år gammelt kor. Vi har ikke kontigent, men du skal påregne at lægge en femmer i kaffekassen. Kom glad.

Også samspil

Hvis du har et instrument stående, som trænger til at blive støvet af, så kan vi måske finde ud af at lave noget sammespil/jam i dagtimerne. P.t. er der muligheder tirsdag og onsdag. Du kan kontakte Elo på mail basdrummer@hotmail.com eller 23362452.

Venlig hilsen

Hvidovre Musikforening

Elo Djernæs

Elo Djernæs: - Nye er velkomne.

Elo Djernæs: - Nye er velkomne.

menu
menu