Nyt æresmedlem i Avedøre IF

Nyt æresmedlem i Avedøre IF

Avedøre festede efter sejren i nedrykningsgyseren

FODBOLD: Efter den succesrige kamp på udebane mod KFUM Roskilde, var holdet og mange fans samlet på Avedøre stadion med 140-150 deltagere til et arrangement, hvor der blev spist, drukket og festet efter 3-2 sejren og fornyelse af DS-status. Det var spillere, hjælpere, sponsorer og venner, der også havde mulighed for at se landskampen mod Peru sammen.

Festen blev også brugt til at takke trænere, stadionvagter, bodsælgere, sponsorudvalg mm. Den største hæder tilfaldt derefter den mangeårige klubkoordinator mm., Kim Mølgaard, der fuldt fortjent fik titel af æresmedlem. Det er den største udmærkelse, man kan få, og Kim Mølgaard er den kun fjerde i rækken af æresmedlemmer siden stiftelsen af klubben i 1932.

I talen lød det bl.a.: “Der er så endnu én, som klubben i dag vil hædre. Han er tidligere førsteholdsspiller gennem en del år. Han har i over 25 år været med i klubbens ledelse og sørget for stort set alt. Han har overblik og ved, hvordan klubben får mest ud af forholdet til kommunen og andre klubber. Ikke mindst sørger han for, at der er træningstider og kamptider til alle klubbens hold. Kim Mølgaard ER Avedøre.”

menu
menu